ΣΟΚ με τη μητέρα της Ειρήνης Μουρτζούκου: Μόλις έγινε γνωστό τι συμβαίνει – Δύσκολες στιγμές

October 26, 2026

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη μητέρα της Ειρήνης Μουρτζούκου, η οποία μίλησε δημόσια για την τραγική κατάσταση που βιώνει η οικογένειά της μετά την προφυλάκιση της κόρης της. Σε μια συνέντευξη γεμάτη συναισθηματική φόρτιση, η μητέρα αναφέρθηκε στα συναισθήματα που την κατακλύζουν, αποκαλύπτοντας τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν καθώς προσπα


ΣΟΚ με τη μητέρα της Ειρήνης Μουρτζούκου: Μόλις έγινε γνωστό τι συμβαίνει – Δύσκολες στιγμές


Διαφ.

Τη δική της πλευρά για τη σχέση με την κόρη της, Ειρήνη Μουρτζούκου, παρουσίασε η μητέρα της, μιλώντας στην εκπομπή «Open Τώρα». Στη συνέντευξή της αναφέρθηκε στα συναισθήματά της μετά την προφυλάκιση της κόρης της, αλλά και σε στιγμές από την παιδική και ενήλικη ζωή της.

Όπως είπε, παρά τον θυμό και τα αναπάντητα ερωτήματα που την απασχολούν, δεν μπορεί να αισθανθεί κακία απέναντί της, καθώς εξακολουθεί να τη θεωρεί παιδί της. Η ίδια αναφέρθηκε, επίσης, στην τελευταία φορά που συναντήθηκαν και αγκαλιάστηκαν, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο θυμάται την Ειρήνη όταν ήταν μικρή.

Διαφ.

Η τελευταία αγκαλιά και τα ανάμεικτα συναισθήματα της μητέρας της

«Δεν της έχω κακία, δεν παύει να είναι παιδί μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα της Ειρήνης Μουρτζούκου, αποκαλύπτοντας ότι είχε να τη δει περίπου μιάμιση εβδομάδα, από την τελευταία εκπομπή στην οποία είχαν βρεθεί μαζί.

Διαφ.

Όπως περιέγραψε, εκείνη η συνάντηση συνοδεύτηκε από μια αγκαλιά που, όπως φαίνεται, έχει μείνει έντονα στη μνήμη της. «Ήταν η τελευταία αγκαλιά που μου έκανε», είπε, μεταφέροντας όσα θυμάται από εκείνη τη στιγμή.

Σύμφωνα με την ίδια, η κόρη της είχε ζητήσει από τους υπόλοιπους να μην πιστεύουν όσα έλεγε για τη μητέρα της, υποστηρίζοντας ότι την αγαπά και πως εκφράζεται όπως η ίδια επιθυμεί.

Η μητέρα της παραδέχτηκε ότι ένιωσε παγωμένη όταν την αγκάλιασε, ενώ αναφέρθηκε και στην αντίθεση ανάμεσα στη συμπεριφορά που έβλεπε η ίδια και σε όσα, όπως είπε, άκουγε να λέγονται δημόσια.

«Ήμουν παγωμένη, όταν με αγκάλιαζε, της βγήκε μπροστά σε ανθρώπους, όπου λέει άλλα. Της έλεγαν ότι δεν πάει καλά», ανέφερε, περιγράφοντας την εσωτερική της σύγκρουση.

Παράλληλα, παραδέχτηκε ότι μέσα της υπάρχουν θυμός και ένα διαρκές ερώτημα για όσα έχουν συμβεί. Ωστόσο, όπως ξεκαθάρισε, αυτά τα συναισθήματα δεν έχουν μετατραπεί σε κακία απέναντι στην κόρη της.

«Τη γέννησα δύο μέρες πριν γίνω 18 ετών» – Πώς θυμάται την Ειρήνη μικρή

Στη συνέχεια, η μητέρα της Ειρήνης Μουρτζούκου μίλησε για τα χρόνια που μεγάλωναν μαζί, εξηγώντας ότι η ίδια ήταν ακόμη πολύ νέα όταν απέκτησε την κόρη της.

«Τη γέννησα δύο μέρες πριν γίνω 18 ετών, ουσιαστικά μεγαλώσαμε μαζί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως εξήγησε, η ίδια είχε μεγαλώσει με πιο παραδοσιακές αντιλήψεις, κάτι που, σύμφωνα με την περιγραφή της, δεν ταίριαζε πάντα με τις επιθυμίες και τη στάση της κόρης της.

Αναφερόμενη στον χαρακτήρα της Ειρήνης, μίλησε για την ένταση με την οποία, όπως θυμάται, αντιμετώπιζε τις προσωπικές της σχέσεις. Ειδικότερα, αναφέρθηκε στην Πόπη και σε άλλα κορίτσια με τα οποία είχε συνδεθεί, λέγοντας ότι η κόρη της αφοσιωνόταν πολύ στις σχέσεις της.

«Και την ψυχή της έδινε η Ειρήνη. Και από χρήματα ήθελε να είναι βασίλισσα, είναι η κουταμάρα της. Και με την Πόπη και με τα άλλα κορίτσια έπεφτε με τα μούτρα στις σχέσεις της, δεν της έχει βγει σε καλό όλο αυτό. Δεν νομίζω να πήρε την αγάπη που εκείνη έδωσε», είπε.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στην εικόνα που έχει κρατήσει από την παιδική ηλικία της κόρης της, περιγράφοντάς την ως ένα χαρούμενο παιδί που μπορούσε να κερδίζει εύκολα τους ανθρώπους γύρω της.

«Μέχρι τα 5 της ήταν ένα χαρούμενο κοριτσάκι. Ήταν ένα παιδί που σε κέρδιζε υπερβολικά με τη συμπεριφορά της, σε τραβούσε», κατέληξε η μητέρα της Ειρήνης Μουρτζούκου στην εκπομπή «Open Τώρα».


Πηγή