Συναγερμός έχει σημάνει στον κόσμο της ελληνικής επικαιρότητας καθώς αποκαλύφθηκε ότι ο Βαγγέλης Λιόλιος, μετά την προφυλάκισή του, βρίσκεται στο ίδιο κελί με έναν αμφιλεγόμενο γιατρό. Οι πληροφορίες που έρχονται στο φως συνδέουν την περίπτωση του Λιόλιου με σοβαρές υποθέσεις, προκαλώντας έντονο ενδιαφέρον και πολλές ερωτήσεις για την εξέλιξη της υπόθεσης.
Μόλις έγινε γνωστό, άφωνος ο Ευαγγελάτος: Δεν θα πιστέψετε με ποιον βρίσκεται στο ίδιο κελί ο Βαγγέλης Λιόλιος στις φυλακές Κορυδαλλού
Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε ο Βαγγέλης Λιόλιος, μετά την απόφαση για την προφυλάκισή του, με πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA να αναφέρουν ότι τοποθετήθηκε σε κελί μαζί με τον Ηλία Θεοδωρόπουλο, τον γιατρό που συνδέεται με την υπόθεση θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στον ίδιο χώρο κρατούνται συνολικά επτά άτομα.
Στο ίδιο κελί με τον γιατρό της Καρνεάδου
Σύμφωνα με όσα παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «Live News» του MEGA, ο Βαγγέλης Λιόλιος τοποθετήθηκε στο κελί Ζ3, στην έκτη πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού. Εκεί κρατείται και ο Ηλίας Θεοδωρόπουλος, ο γιατρός του ιατρείου στην οδό Καρνεάδου, το οποίο συνδέθηκε με την υπόθεση θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη.
Όπως αναφέρθηκε στο ίδιο ρεπορτάζ, πριν από την άφιξη του πρώην προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο συγκεκριμένο κελί βρίσκονταν ήδη έξι κρατούμενοι. Με την προσθήκη του, ο αριθμός των ατόμων που κρατούνται εκεί ανήλθε στους επτά.
Η απόφαση για την προφυλάκισή του
Η προφυλάκιση του Βαγγέλη Λιόλιου αποφασίστηκε την Κυριακή, μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή. Για την ίδια υπόθεση προφυλακιστέος κρίθηκε και ο συνεργάτης του, Γιώργος Μαυραγάνης, καθώς και οι δύο αντιμετωπίζουν κατηγορίες για κακουργηματικές πράξεις.
Η απολογία του Λιόλιου διήρκεσε περίπου τρεισήμισι ώρες. Κατά τη διάρκειά της, ο ίδιος επιχείρησε να αντικρούσει την κατηγορία της κατ’ εξακολούθηση δωροδοκίας στο πλαίσιο της αθλητικής νομοθεσίας, δηλώνοντας αθώος.
Τι υποστήριξε κατά την απολογία του
Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, ο Βαγγέλης Λιόλιος έκανε λόγο για «πόλεμο» με στόχο την απομάκρυνσή του από την προεδρία της Ομοσπονδίας.
Παράλληλα, επικαλέστηκε οικονομικούς και φορολογικούς ελέγχους στους οποίους, όπως υποστήριξε, δεν προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος του. Οι θέσεις αυτές αποτελούν ισχυρισμούς του ίδιου, ενώ η υπόθεση βρίσκεται στη δικαστική διαδικασία και οι κατηγορίες δεν συνιστούν από μόνες τους απόδειξη ενοχής.
Πηγή