Το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη στα Μελισσια, είναι σαν ανάκτορο

November 19, 2022
  Το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη είναι σαν παλάτι. Είναι μεγάλο και όμορφο με πολλά δωμάτια. Έχει πολλά έπιπλα και διακοσμητικά. Οι τοίχοι είναι διακοσμημένοι με πίνακες ζωγραφικής και τα δάπεδα είναι από μάρμαρο. Υπάρχει πισίνα και κήπος. Το σπίτι είναι πολύ καθαρό και περιποιημένο.

Το σαλόνι

Το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη είναι σαν παλάτι! Το σαλόνι είναι διακοσμημένο με όμορφα έργα ζωγραφικής και έπιπλα. Σε έναν τοίχο υπάρχει ένα τεράστιο πορτρέτο της ίδιας της Ελένης. Οι άλλοι τοίχοι είναι καλυμμένοι με ταπετσαρίες και πορτρέτα διάσημων Ελλήνων. Τα δάπεδα είναι από μάρμαρο και τα ταβάνια είναι πολύ ψηλά. Παντού υπάρχουν πολυέλαιοι. Είναι σαν κάτι βγαλμένο από ταινία!
Διαφ.

Η τραπεζαρία

Το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη είναι σαν παλάτι. Η τραπεζαρία είναι διακοσμημένη με όμορφους πίνακες και τα έπιπλα είναι πολύ κομψά. Η κουζίνα είναι πολύ καλά εξοπλισμένη και τα υπνοδωμάτια είναι ευρύχωρα και άνετα. Το σπίτι είναι πολύ καθαρό και περιποιημένο και βρίσκεται σε πολύ βολική τοποθεσία.

Η κουζίνα

Το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη είναι σαν παλάτι. Η κουζίνα είναι τεράστια και έχει όλες τις τελευταίες συσκευές. Το σαλόνι είναι κομψό και ευρύχωρο. Τα υπνοδωμάτια είναι πολυτελή και έχουν το δικό τους ιδιωτικό μπάνιο. Υπάρχει επίσης ένας όμορφος κήπος με πισίνα.

Τα μπάνια

Το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη είναι σαν παλάτι Τα μπάνια είναι όμορφα, τα υπνοδωμάτια είναι ευρύχωρα και η κουζίνα είναι ιδανική για να διασκεδάζει τους επισκέπτες. Το σαλόνι είναι επίσης άνετο και φιλόξενο. Συνολικά, το σπίτι είναι απλά εκπληκτικό και οποιοσδήποτε θα ήταν τυχερός να ζήσει σε ένα τόσο υπέροχο μέρος.
Τα υπνοδωμάτια
Source: cdn.i-diakopes.gr

Τα υπνοδωμάτια

Το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη είναι σαν παλάτι. Τα υπνοδωμάτια είναι κατάλληλα για οικογένειες και οι χώροι διαβίωσης είναι πολυτελείς και άνετοι. Η Μενεγάκη έχει εξαιρετικό γούστο και το σπίτι της το αντικατοπτρίζει. Το σπίτι της είναι ένα μέρος ομορφιάς, άνεσης και πολυτέλειας.
Ο κήπος
Source: imgqueen.bbend.net

Ο κήπος

Το 2010, το Forbes κατέταξε τη Μενεγάκη ως τη δεύτερη πιο ισχυρή και ισχυρή προσωπικότητα στην Ελλάδα και την Ελένη Βετάκη 6,3 χιλιάδες προβολές πριν από 7 χρόνια. Η Ελένη Μενεγάκη κατάγεται από το Ηράκλειο της Κρήτης. Στα σχολικά της χρόνια ως μαθήτρια δεν ήταν καλή, αλλά πάντα άρεσε στους δασκάλους της, ως Ελένη Μενεγάκη – Ελένη Μενεγάκη. 38KΗ διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια talk-show μένει σε αυτό το σπίτι στο αθηναϊκό προάστιο των Μελισσίων. Το περιοδικό Forbes την κατέταξε κάποτε ως τη δεύτερη μεγαλύτερη παραλία Civitel Creta στην Αμμουδάρα ΗρακλείουΟρισμένες μονάδες στο κατάλυμα περιλαμβάνουν μπαλκόνι με θέα στον κήπο. Ο ξενώνας διαθέτει βεράντα. Οι καλεσμένοι του SAINT GEORGE θα μπορούν να Η μέρα είναι ηλιόλουστη και η παρουσιάστρια πήγε στον κήπο της γιατί ήθελε να απολαύσει τον ήλιο… Την άνοιξη, ντυμένη και καθισμένη

Διαβάστε επίσης: