Πανύψηλες με φυσική ομορφιά, θα γίνουν μοντέλα: Οι κόρες της Νικόλ Κίντμαν ξεπέρασαν σε ομορφιά τη μητέρα τους

April 30, 2024

Πανύψηλες με φυσική ομορφιά, θα γίνουν μοντέλα: Οι κόρες της Νικόλ Κίντμαν ξεπέρασαν σε ομορφιά τη μητέρα τους


Διαφ.

Η Νικόλ Κίντμαν έφτασε στο gala του «American Film Institute’s Life Achievement Award» φορώντας ένα φόρεμα κεντημένο με παγιέτες, εμπνευσμένο από την αίγλη του χρυσού. Καθώς περπατούσε στο κόκκινο χαλί, η διάσημη ηθοποιός έζησε μοναδικές στιγμές, τιμώντας τη συνολική συνεισφορά της στον κινηματογράφο. Αυτή είναι η πρώτη φορά που μια Αυστραλή ηθοποιός λαμβάνει αυτή τη διάκριση.

Για αυτή τη σημαντική εκδήλωση, η Νικόλ Κίντμαν επέλεξε ένα εντυπωσιακό φόρεμα του οίκου Balenciaga, το οποίο αγκαλιάζει την αψεγάδιαστη σιλουέτα της με κομψότητα και λάμψη.

Νικόλ Κίντμαν

Νικόλ Κίντμαν

Φυσικά, όλη η οικογένειά της βρέθηκε εκεί για να την υποστηρίξει. Το Gala AFI Life Achievement Award αντιπροσώπευε την πρώτη δημόσια εμφάνιση της οικογένειας Κίντμαν-Ούρμπαν, με τις δύο έφηβες κόρες του ζευγαριού να κάνουν το πρώτο τους βήμα στο κόκκινο χαλί.

«Υπάρχει τεράστια τύχη στη ζωή μου, αλλά υπάρχει και το πιο σημαντικό πράγμα – αγάπη, μεγάλη, μεγάλη αγάπη», είπε η Κίντμαν από τη σκηνή όπου έλαβε το Βραβείο Life Achievement.

Νικόλ Κίντμαν

Δείχνοντας τον σύζυγό της και τις κόρες της ανέφερε: «Εκεί είναι η αγάπη της ζωής μου και οι έρωτες της ζωής μου. Οι κόρες μου δεν ήταν ποτέ πουθενά δημόσια μαζί μου σε κόκκινο χαλί, απόψε ήταν η πρώτη τους νύχτα, οπότε είναι εδώ, Σάντνεϊ και Φέιθ».

Οι δύο εφήβες, η 15χρονη Σάντεϊ και η 13χρονη Φέιθ, συνόδευσαν τους γονείς τους και τα ξαδέρφια τους, καθώς και τη θεία τους (την αδερφή της Κίντμαν), στο οικογενειακό πορτρέτο της εκδήλωσης.

Νικόλ Κίντμαν

«Όλα αυτά οφείλονται σε σένα και σε αγαπώ τόσο πολύ», είπε η Κίντμαν, αναφερόμενη στη μητέρα της που την παρακολουθούσε από το σπίτι.

Η 56χρονη Νικόλ Κίντμαν έχει δύο κόρες από τον σύζυγό της, τον Κιθ Ούρμπαν, την 15χρονη Σάντεϊ Ρόουζ και την 13χρονη Φέιθ. Η Σάντεϊ επέλεξε ένα κομψό φλοράλ φόρεμα, ενώ η Φέιθ, η οποία μοιάζει σημαντικά με τη μητέρα της, επέλεξε ένα κόκκινο μάξι φόρεμα.

Νικόλ Κίντμαν

Η Κίντμαν αντάλλαξε τρυφερές στιγμές με τον σύζυγό της κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στο κόκκινο χαλί.

Νικόλ Κίντμαν Νικόλ Κίντμαν Νικόλ Κίντμαν

«Δεν το κάνουν ποτέ!»: Ο παράξενος κανόνας που επέβαλε η Νικόλ Κίντμαν στον άντρα της, τι απαγορεύεται να κάνουν

Η ιστορία της Νικόλ Κίντμαν και του Κιθ Ούρμπαν αποτελεί παράδειγμα αγάπης και δέσμευσης, καθώς έχουν δημιουργήσει μια οικογένεια με δύο υπέροχες κόρες.

Κίντμαν

Η γνωριμία τους σε μια εκδήλωση το 2005 οδήγησε στον γάμο τους ένα χρόνο αργότερα στο Cardinal Cerretti Memorial Chapel στο St Patrick’s Estate στο Σίδνεϊ.

Ο τρόπος που διαχειρίζονται τη σχέση τους είναι παράδειγμα αφοσίωσης και σεβασμού. Πρόσφατα, αποκαλύφθηκε μια συμφωνία που η Κίντμαν έθεσε στον σύζυγό της από την αρχή της σχέσης τους, η οποία θα συμπληρώσει 20 χρόνια το 2025.

Κίντμαν

Αυτό που εντυπωσίασε τους θαυμαστές τους είναι η παράξενη συμφωνία που έχουν σχετικά με τον τρόπο επικοινωνίας τους: «Ποτέ δεν στέλνουμε μηνύματα ο ένας στον άλλον, το πιστεύεις; Ξεκινήσαμε έτσι, του είπα “αν θέλεις να με βρεις, τηλεφώνησέ μου”».

Αρχικά, ο Κιθ έκανε χρήση μηνυμάτων για επικοινωνία, ωστόσο, έπρεπε να προσαρμοστεί στον κανόνα που είχε θέσει η Κίντμαν.

«Νομίζω ότι προσπάθησε να μου στείλει μήνυμα μερικές φορές και δεν του απάντησα ποτέ. Αν θέλεις πραγματικά να με καταλάβεις, πρέπει να με πάρεις τηλέφωνο. Στέλνουμε μηνύματα με τους άλλους, αυτό είναι το μόνο πράγμα που δεν κάνουμε μεταξύ μας», συνέχισε η Κίντμαν.

Κίντμαν

Το ζευγάρι διατηρεί μια εξαιρετική σχέση, χαρακτηριζόμενη από αμοιβαίο σεβασμό και αγάπη. Παρόλα αυτά, αποφεύγουν να δίνουν συμβουλές για τις σχέσεις ζευγαριών, καθώς πιστεύουν ότι κάθε γάμος είναι μοναδικός και ξεχωριστός.

«Δεν έχω καμία συμβουλή για κανέναν», είπε ο Κιθ. «Εσείς πρέπει να καταλάβετε τι λειτουργεί για εσάς… Όλοι είναι διαφορετικοί. Δεν υπάρχει ένας κανόνας που να ταιριάζει σε όλους», ενώ η Νικόλ συνέχισε: «Δεν θέλουμε να είμαστε απλά ένα ζευγάρι. Θέλουμε να είμαστε ένα ζευγάρι που ζει μια υπέροχη ζωή μαζί».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: