Ζευγάρι 7 μήνες Ευγενία Σαμαρά – Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Δεν κρύβουν τον έρωτά τους, κυκλοφορούν αγκαλιά

May 1, 2024

Ζευγάρι 7 μήνες Ευγενία Σαμαρά – Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Δεν κρύβουν τον έρωτά τους, κυκλοφορούν αγκαλιά


Διαφ.

Ευγενία Σαμαρά και Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος βρίσκονται σε σχέση, τους τελευταίους επτά μήνες, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.

Όπως αναφέρει το TLIFE, η πρωταγωνίστρια του Σασμού μετακόμισε στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να βρίσκεται πιο κοντά στον σύντροφό της, ενώ οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί, είτε σε ταξίδια, είτε πηγαίνοντας μαζί για προπόνηση.

Άνθρωποι που έχουν δει μαζί το ζευγάρι, διαπιστώνουν κατευθείαν πόσο ερωτευμένοι είναι ο ένας με τον άλλον. «Είναι τόσο ερωτευμένοι, που πηγαίνουν ακόμη και μαζί για προπόνηση, σε γυμναστήριο της Κυψέλης» υπογραμμίζει άνθρωπος που τους έχει δει από κοντά.

Οι δύο ηθοποιοί, που συνεργάστηκαν πέρσι στην παράσταση «Μισάνθρωπος» του Μολιέρου, δεν κρύβουν τη σχέση τους, αλλά προσπαθούν να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Στις 29 Μαρτίου 2023, κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες που ήθελαν την ηθοποιό και τον Γιάννη Ποιμενίδη να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, μετά από εννέα χρόνια σχέσης.

Και μπορεί κάποιοι να θεωρούσαν πως επρόκειτο για μια απλή κρίση, καθώς και οι δυο τους, πολλές φορές, είχαν εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία τους η σχέση τους να περάσει στο επόμενο στάδιο, τελικά, ο χωρισμός ήταν οριστικός.

H ηθοποιός ταξίδεψε πολύ, τόσο εντός, όσο και εκτός Ελλάδας, ενώ παράλληλα πρωταγωνιστούσε μαζί με τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο στη θεατρική παράσταση «Μισάνθρωπος» και παρέμεινε ιδιαίτερα ενεργή στα social media.

Ο Γιάννης Ποιμενίδης, από την πλευρά του, αποφάσισε να απομακρυνθεί από τα φώτα, μειώνοντας τις δημόσιες εμφανίσεις αλλά και την παρουσία του στα social media.

«Τριακοστή έκτη περιστροφή γύρω από τον ήλιο για εμένα και θα αφήσω αυτό εδώ: Αφέσου στο απίστευτο και μην σκέφτεσαι τίποτα. Ζήσε συνειδητά. Ταξίδεψε να χορτάσουν τα μάτια σου. Παίξε σαν να είσαι παιδί. Κάνε νέα ξεκινήματα. Αγάπησε με την ψυχή σου. Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας» υπογράμμισε η Ευγενία Σαμαρά, με αφορμή τα γενέθλιά της.

Αυτές τις μέρες, η ηθοποιός βρίσκεται στο Νεπάλ, σε ένα ακόμη ταξίδι, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν μαζί της είναι και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

Ευγενία Σαμαρά και Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος δεν κρύβουν τον έρωτά τους

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του okmag, Ευγενία Σαμαρά και Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος εθεάθησαν, πριν από περίπου 10 μέρες, αγκαλιά σε περιοχή κοντά στα Πετράλωνα.

Κεραυνοβόλος έρωτας Ευγενίας Σαμαρά και Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου

Η εκπομπή “Το Πρωινό” επεσήμανε πως η σχέση ξεκίνησε πριν από έναν χρόνο, όταν έπαιζαν μαζί στην παράσταση “Μισάνθρωπος” του Μολιέρου και σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες “ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, ένας έρωτας από την πρώτη ματιά”.

Ευγενία Σαμαρά και Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος σε σχέση

45 ετών, πατέρας 2 παιδιών: Ο νέος σύντροφος της Ευγενίας Σαμαρά είναι από τους πιο διάσημους Έλληνες ηθοποιούς

Νέο ζευγάρι στην showbiz! Η ατμόσφαιρα είναι άκρως ερωτική.

Τις τελευταίες ημέρες, το περιοδικό «DownTown» αποκαλύπτει την ύπαρξη ενός νέου ζευγαριού. Πρόκειται για την Ευγενία Σαμαρά και τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο. Όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ, το ζευγάρι είναι μαζί για τουλάχιστον 7 μήνες ενώ πρόσφατα απήλαυσαν ένα τριήμερο στο αρχοντικό νησί των Σπετσών.

Η φλόγα του πάθους τους πυρροδοτήθηκε όταν συμπρωταγωνιστούσαν πέρυσι στην θεατρική παράσταση «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου. «Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, ένας έρωτας από την πρώτη ματιά» υποστηρίζουν οι καλά γνωρίζοντες.

Ευγενία Σαμαρά

Ευγενία Σαμαρά

Πράγματι, δεν επιθυμούν να κρύψουν τη σχέση τους, αλλά προτιμούν να διατηρούν χαμηλό προφίλ, γεγονός που εξηγεί τον περιορισμένο αριθμό δημοσιεύσεων γι’ αυτήν τη σχέση μέχρι σήμερα.

Υπενθυμίζουμε πως η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης διαλύσαν την σχέση τους μετά από εννέα χρόνια, ενώ ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και η Μαρίζα Ρίζου διέλυσαν την σχέση τους μετά από τρία χρόνια κοινής πορείας.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στην εφημερίδα «Αυγή» ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος δήλωσε: «Ποτέ δεν υπήρξα hot. Τη γλίτωσα από αυτό. Αυτό ήταν πολύ προστατευτικό. Όλα γινόντουσαν απαλά. Ακόμα και οι “Singles” και το “4” του Παπακαλιάτη που έκαναν μεγάλη επιτυχία ήταν ομαδικές δουλειές και κανείς δεν το πήρε πάνω του. Δεν ήταν δική μου επιτυχία. Δεν ήταν οι “Ψίθυροι καρδιάς” με την Παπαχαραλάμπους ή η “Αναστασία” με την Αλικάκη που ξαφνικά ένα πρόσωπο συνοψίζει ένα σίριαλ. Δεν έζησα κάτι τέτοιο. Τη γλίτωσα από αυτό. Και λέω τη γλίτωσα γιατί είμαι σίγουρος ότι είναι πάρα πολύ δυσβάσταχτο. Και όποιος κουνήσει εύκολα το δάχτυλο στον άλλον ότι την ψώνισε είναι έξω από τον χορό. Δεν είναι απλό να γυρίσουν όλοι να σε κοιτάξουν ταυτόχρονα. Είμαι σίγουρος ότι είμαι ψωνισμένος, ματαιόδοξος, νάρκισσος και ένας άνθρωπος που παριστάνει ότι είναι ταπεινός την ίδια στιγμή που θέλει όλοι να ασχολούνται μαζί του. Είμαι βέβαιος. Το ομολογώ και αυτό με αθωώνει; Όχι. Προσπαθώ να αθωώσω αυτό για το οποίο γνωρίζω ότι είμαι ένοχος».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: