Διονύσης Σχοινάς για Καίτη Γαρμπή: «Όταν την είδα πρώτη φορά δεν μου άρεσε, ούτε η ίδια, ούτε η φωνή της»

December 31, 2022

Διονύσης Σχοινάς για Καίτη Γαρμπή: «Όταν την είδα πρώτη φορά δεν μου άρεσε, ούτε η ίδια, ούτε η φωνή της»


Διαφ.

Ο Διονύσης Σχοινάς βρέθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», χθες, Παρασκευή, το μεσημέρι και σε συνέντευξή του στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, μίλησε για την πρόταση γάμου που είχε κάνει στην Καίτη Γαρμπή, ενώ αποκάλυψε πως την πρώτη φορά που την είδε δεν του είχε αρέσει.Η Καίτη Γαρμπή ήταν η γυναίκα που έβλεπε ο Διονύσης Σχοινάς στα όνειρά του

Όπως υπογράμμισε ο τραγουδιστής «την πρώτη φορά που την είδα δεν μου άρεσε, πρέπει να ήταν και κρυωμένη εκείνη την ημέρα και δεν μου άρεσε ούτε όπως τραγούδαγε και γενικά είπα στους κολλητούς μου ότι δεν μου άρεσε. Την είδα μετά στην Eurovision και έπαθα σοκ. Ακούω την χροιά της που είναι καταπληκτική, βλέπω και το κοντινό της με τα απίστευτα μάτια της και τρελάθηκα. Όταν την ξαναείδα ήμουν με τον Λάμπη Λιβιεράτο και του είχα πει ότι θα την παντρευτώ. Ήταν η γυναίκα που έβλεπα στα όνειρά μου».

Κανείς δεν ήξερε για την πρόταση γάμου του Διονύση Σχοινά στην Καίτη Γαρμπή

Όσον αφορά την πρόταση γάμου, που έκανε ο Διονύσης Σχοινάς στον αέρα της εκπομπής της Ρούλας Κορομηλά, επεσήμανε «εκείνη η βραδιά ήταν γενικά ονειρική. Έχει περάσει σαν όνειρο, δεν ήταν πραγματικότητα. Με την πρόταση γάμου και το δαχτυλίδι, που δεν ήξερε κανείς αν θα το κάνω. Στο σπίτι δεν ήξερε τίποτα άνθρωπος δικός μου. Κανένας. Το είχα πει μόνο στον Ιωσήφ Βάκλαρη, στον βοηθό τότε της Ρούλας Κορομηλά, ότι παίζει να κάνω πρόταση γάμου. Μάλλον είπε κάτι στην Ρούλα ότι παίζει να γίνει αυτό το σκηνικό. Εγώ το πέταξα πιο πολύ για να το κάνω και το έκανα».

Κατάθεση ψυχής από την Έλενα Ασημακοπούλου: “Όταν έφαγα το πρώτο χαστούκι είπα θα σταματήσω. Με είχε ρίξει πολύ”

Και πρόσθεσε ο Διονύσης Σχοινάς «δεν υπήρχε κανείς μπροστά, δεν ένιωθα ότι είμαι μπροστά στην κάμερα κι ότι είχε από τις μεγαλύτερες τηλεθεάσεις το Μπράβο. Ήταν τέλειο, το θυμάμαι σαν όνειρο. Δεν μπήκα τότε μες στο μυαλό και στην καρδιά της Καίτης, αν τότε την εξέθεσα εκείνη την ώρα και πόσοι στενοχωρήθηκαν ή χάρηκαν. Δεν το περίμενε με τίποτα. Έβαζαν στοιχήματα πως μέσα σε δύο χρόνια θα έχουν χωρίσει. Με ενοχλούν γιατί δεν μπορώ να απαντήσω».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: