"Ακόμη μία χημειοθεραπεία σήμερα…": Τραγικές ώρες για την πρώην παίκτρια του My style Rocks Αμίνα Χακίμ

December 31, 2022

“Ακόμη μία χημειοθεραπεία σήμερα…”: Τραγικές ώρες για την πρώην παίκτρια του My style Rocks Αμίνα Χακίμ


Διαφ.

Η Αμίνα Χακίμ, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ “My style rocks”, δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο.Η συγκινητική ευχή της Αμίνα Χακίμ για το νέο έτος

Σε ανάρτησή της, μέσω του προσωπικού της λογαριασμό στο Instagram, έγραψε «Άλλη μια χημειοθεραπεία σήμερα και έχω χάσει το μέτρημα… Να μην το περάσει κανένας άνθρωπος αυτό… αυτή είναι η ευχή μου για το νέο έτος».

Αμίνα Χακίμ καρκίνος

Σε παλιότερη δημοσίευση της, η Αμίνα Χακίμ είχε επισημάνει «μερικοί άνθρωποι είναι “δυνατοί” δεν έχουν το δικαίωμα να πέσουν, τα αντέχουν όλα. Έχω καρκίνο και ήθελα να σας πω ότι δεν είναι το χειρότερο πράγμα που μου έχει συμβεί στη ζωή μου. Το χειρότερο είναι η τυραννία που έχω υποστεί στο οικογενειακό μου περιβάλλον από την μέρα που γεννήθηκα μέχρι και σήμερα.

Κάνω 15 χρόνια ψυχοθεραπεία για να ξεπεράσω τα τραύματα και ήρθε ο καρκίνος να μου θυμίσει ότι 36 χρόνια ασχολούμαι ακόμα με την αγάπη που δεν πήρα και δεν βλέπω την αγάπη που παίρνω από τους φίλους μου που έχουν γίνει πραγματική μου οικογένεια. Σε ότι έχω πετύχει μέχρι σήμερα δεν με βοήθησε κανένας γονιός στο παραμικρό. Αντιθέτως ήταν και εμπόδιο σε πολλά, καθώς ως κόρη μουσουλμάνου δεν είχα και ιδιαίτερα δικαιώματα ακόμα και στην ενήλικη ζωή μου».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: