Έριξαν το Instagram, πρωτοχρονιάτικα, Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: Ανέβασαν την 1η φώτο με την κόρη τους

January 1, 2023

Έριξαν το Instagram, πρωτοχρονιάτικα, Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: Ανέβασαν την 1η φώτο με την κόρη τους


Διαφ.

Μαίρη Συνατσάκη και Ίαν Στρατής υποδέχτηκαν το νέο έτος στο σπίτι τους, έχοντας στην αγκαλιά τους την κόρη τους, η οποία ήρθς στον κόσμο πριν από λίγο καιρό.Μαίρη Συνατσάκη και Ίαν Στρατής αποχαιρέτισαν το 2022

«Ξεκινήσαμε τη χρονιά 202ΔΥΟ και υποδεχόμαστε την καινούργια 202ΤΡΕΙΣ – οικογένεια», ήταν η λεζάντα στη φωτογραφία που δημοσίευσαν στο instagram, επιλέγοντας μ’ αυτόν τον τρόπο ν’ αποχαιρετίσουν το 2022.

Ειδικότερα, χθες, Σάββατο, παραμονής της Πρωτοχρονιάς, το βράδυ, το ζευγάρι πόζαρε στο εσωτερικό του σπιτιού τους, φορώντας τις φόρμες τους, όπως ακριβώς είχαν ποζάρει ένα χρόνο πριν.

Ωστόσο, αυτή τη φορά, η νεογέννητη κόρη τους τράβηξε τα βλέμματα στα social media, αφού η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας, τις τελευταίες μέρες, μιλά συχνά μέσα από τις αναρτήσεις της για όσα βιώνει μετά τη γέννα και τη νέα της ζωή ως μητέρα.

«Θεωρούσα ότι οι ορμόνες μου ήταν τέλεια. Μου συνέβη όμως αυτή η θλίψη όταν γυρίσαμε στο σπίτι από το μαιευτήριο. Ήταν η επιστροφή στο συνηθισμένο μας περιβάλλον σε μία… όχι συνηθισμένη συνθήκη. Είναι περίεργες αυτές οι αλλαγές, βάλε και τις ορμόνες μέσα… Εξαιτίας των δικών μου θεμάτων ψυχικής υγείας και των διαταραχών με το άγχος και των κρίσεων πανικού, ήταν πάντα οι κεραίες μου πολύ ανοιχτές με αυτό και είχα ενημερώσει το περιβάλλον μου», υπογράμμισε πρόσφατα η παρουσιάστρια.

Τα καλύτερα Χριστούγεννα της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή

Μαίρη Συνατσάκη και Ίαν Στρατής υποδέχτηκαν το 2023


Πηγή

Διαβάστε επίσης: