«Λύγισε» στον αέρα η Βανδή: «Είχα μετακομίσει σε ένα μικρό σπιτάκι, ήμουν μόνη με ένα σκύλο σε ένα διθέσιο καναπέ»

January 1, 2023

«Λύγισε» στον αέρα η Βανδή: «Είχα μετακομίσει σε ένα μικρό σπιτάκι, ήμουν μόνη με ένα σκύλο σε ένα διθέσιο καναπέ»


Διαφ.

Συγκινημένη η Δέσποινα Βανδή με την ερμηνεία του τραγουδιού «Πανσέληνος», από τον Λευτέρη Μητσόπουλο και τη Λόλα, στο τελευταίο επεισόδιο του J2US, χθες, Σάββατο, παραμονή Πρωτοχρονιάς.Η Δέσποινα Βανδή δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της στο J2US

Το τραγούδι του Γιάννη Πάριου, ξύπνησε πολλές αναμνήσεις και συναισθήματα στην τραγουδίστρια, η οποία διηγήθηκε τον λόγο για τον οποίο συγκινείται κάθε φορά με το συγκεκριμένο τραγούδι.

Η έντονη συγκίνηση της Δέσποινας Βανδή

Όπως υπογράμμισε «αυτό τραγούδι κυκλοφόρησε το 1995, εγώ μόλις είχα έρθει στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη, είχα μετακομίσει σε ένα μικρό σπιτάκι και ήμουν μόνη με ένα σκύλο και ένα διθέσιο καναπέ. Χωρίς φίλους, ήταν Χριστούγεννα και μου θύμισε εκείνη τη στιγμή. Μου θυμίσει την μοναξιά, η σιωπή είναι αλλιώτικη χωρίς παρέα. Διαφορετική όταν την επιλέγεις και διαφορετική όταν αναγκάζεσαι. Τα χρόνια πέρασαν, κάπου στα 30 χρόνια και Χριστούγεννα πλέον δεν είμαι μόνη, είμαι ευτυχισμένη, έχω τριθέσιο καναπέ, έχω δύο σκυλιά και ανθρώπους που αγαπάω. Σημασία έχει η διαδρομή μας και να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: