Όλα στη φόρα εκτός από αυτό: Η μία & μοναδική πληροφορία που αρνείται να γράψει ο πρίγκιπας Χάρι στο βιβλίο του

January 1, 2023

Όλα στη φόρα εκτός από αυτό: Η μία & μοναδική πληροφορία που αρνείται να γράψει ο πρίγκιπας Χάρι στο βιβλίο του


Διαφ.

Στο νέο βιβλίο που γράφει ο πρίγκιπας Harry και θα κυκλοφορήσει το 2023, αποκαλύπτονται σκληρές αλήθειες για τη βασιλική οικογένεια. Συγκεκριμένα το βιβλίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 10 Ιανουαρίου 2023. Μια λεπτομέρεια, όμως, δεν θα αποκαλυφθεί ποτέ.Στις 10 Ιανουαρίου 2023, όλος ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να μάθει για τη ζωή του πρίγκιπα Harry στο Παλάτι και για όλες τις σκληρές συμπεριφορές των βασιλικών απέναντι σε εκείνον και τη σύζυγό του, Meghan Markle. Η πηγή θα είναι το αυτοβιογραφικό βιβλίο του με τίτλο Spare, το οποίο θα κυκλοφορήσει από τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House και σε έντυπο, αλλά και σε audio book με αφήγηση από τον ίδιο τον Harry.

Όπως έχει αναφέρει ο εκδοτικός οίκος, πρόκειται για ένα βιβλίο-απομνημονεύματα, για μια «ειλικρινή και συναισθηματικά ισχυρή ιστορία» και «ένα εξαιρετικά συγκινητικό προσωπικό ταξίδι από το τραύμα στη θεραπεία». Που, στην ουσία, θα είναι η συνέχεια της αποκαλυπτικής συνέντευξης που έδωσε το ζευγάρι στην Oprah Winfrey, αλλά και του ντοκιμαντέρ του Netflix, Harry & Meghan. Υπάρχει, ωστόσο, μια πληροφορία που ο πρίγκιπας Harry δεν έχει συμπεριλάβει στο βιβλίο του και που δεν θέλει να αποκαλύψει. Κάτι που θέλει να το κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό, μόνο για εκείνον, τη Meghan και όσους ήταν παρόντες στο σκηνικό.

Ο πρίγκιπας Harry δεν θα αποκαλύψει ποιος μίλησε για τον τόνο δέρματος του Archie

Μία από τις αποκαλύψεις-βόμβα στη συνέντευξη του Harry και της Meghan στην Oprah Winfrey το 2021 ήταν ότι κάποιος από το Παλάτι μίλησε στον πρίγκιπα Harry για το χρώμα δέρματος που θα είχε όταν γεννιόταν ο Archie. Το συγκεκριμένο πρόσωπο αναρωτήθηκε «πόσο σκουρόχρωμο» θα είναι το μωρό, στη συνέντευξη όμως ο Harry έμεινε σιωπηλός όσον αφορά το ποιος έκανε ένα τέτοιου είδους ρατσιστικό σχόλιο.

View this post on Instagram

A post shared by princessmeghanfan (@princessmeghanfan)

«Αυτήν τη συνομιλία δεν πρόκειται να τη μοιραστώ. Εκείνη τη στιγμή ήταν αμήχανο, σοκαρίστηκα λίγο», είχε πει τότε. Και δεν πρόκειται ούτε στο βιβλίο του, Spare, να προχωρήσει στη συγκεκριμένη αποκάλυψη και να κατονομάσει το πρόσωπο που έκανε λόγο για το χρώμα δέρματος του Archie.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ανέβασε οικογενειακή φώτο με την Μαρέβα και τα παιδιά του αλλά όλοι πρόσεξαν κάτι άλλο

Πάντως, η royal expert και δημιουργός του ToDiForDaily.com, Kinsey Schofield, μίλησε για εκείνη τη στιγμή στο podcast της To Di For Daily, λέγοντας ότι είναι απίθανο ο Harry να έλεγε κάτι πιο συγκεκριμένο για τη συζήτηση για το χρώμα του δέρματος: «Θα εκπλαγώ αν πει αυτή την ιστορία στo μέλλον, αφού ήδη έκανε την αποκάλυψη στην τηλεόραση».

πρίγκιπας Harry πρίγκιπας Harry

Ο Harry δεν μιλάει αλλά… οι εικασίες δίνουν και παίρνουν

Οι royal fans, από εκείνη τη μέρα που ο πρίγκιπας Harry έκανε την αποκάλυψη στην Oprah Winfrey, δεν λένε να σταματήσουν τις εικασίες για το ποιος μπορεί να σχολίασε το χρώμα δέρματος του Archie. Ωστόσο, το μόνο που γνωρίζουμε είναι ποιος ΔΕΝ έκανε ένα τέτοιου είδους σχόλιο.

Στο This Morning του CBS, η Oprah διευκρίνισε πως ο πρίγκιπας Harry επιβεβαίωσε ότι δεν ήταν ούτε η βασίλισσα Ελισάβετ, ούτε ο πρίγκιπας Φίλιππος. Μετά τη συνέντευξη στη Winfrey, μάλιστα, ο πρίγκιπας William ρωτήθηκε για τους ισχυρισμούς του αδελφού του και απάντησε ότι η βασιλική οικογένεια «δεν ήταν ποτέ μια ρατσιστική οικογένεια».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βιβλίο του πρίγκιπα Harry είναι μέρος μιας συμφωνίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, όπως ανέφερε το Vanity Fair. Πιθανότατα, είναι μέρος του σχεδίου του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι, αφού αποχωρήσουν από μέλη της βασιλικής οικογένειας. Το ζευγάρι, ωστόσο, δεν σκοπεύει να κρατήσει όλα τα χρήματα από τα έσοδα του βιβλίου. Σύμφωνα με το Penguin Random House, 1,5 εκατομμύριο δολάρια θα διατεθούν στο Sentebale, μια φιλανθρωπική οργάνωση στην οποία είναι συνιδρυτής ο πρίγκιπας Harry, και 300.000 λίρες στη WellChild, μια βρετανική φιλανθρωπική οργάνωση της οποίας ο πρίγκιπας Harry ήταν βασιλικός προστάτης για 15 χρόνια.

Διαβάστε επίσης: