Μελαγχολική Πρωτοχρονιά για τη Σίσσυ Χρηστίδου αγκαλιά με τον πατέρα της: "Για πρώτη φορά χωρίς τη μαμά"

January 1, 2023

Μελαγχολική Πρωτοχρονιά για τη Σίσσυ Χρηστίδου αγκαλιά με τον πατέρα της: “Για πρώτη φορά χωρίς τη μαμά”


Διαφ.

Η Σίσσυ Χρηστίδου άλλαξε χρόνο στο πατρικό της στη Θεσσαλονίκη αγκαλιά με τον μπαμπά της αλλά για πρώτη φορά χωρίς τη μητέρα της.Το 2022 ήταν μια δύσκολη χρονιά για την παρουσιάστρια του Mega, αφού έχασε την μητέρα της, Μήνα Χρηστίδου μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.
Η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία αγκαλιά με τον πατέρα της μιας και ο νέος χρόνος τη βρήκε με τα αγαπημένα της πρόσωπα στην συμπρωτεύουσα!

Σίσσυ Χρηστίδου

Μπαμπάς και κόρη πόζαραν χαμογελαστοί στο οικογενειακό τραπέζι και η Σίσσυ Χρηστίδου έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα.

Συγκεκριμένα στη λεζάντα της φωτογραφίας στο instagram της έγραψε: «Στο σπίτι της μαμάς, για πρώτη φορά χωρίς τη μαμά, όμως με το χαμόγελο που της υποσχεθήκαμε… Όσοι ζείτε τέτοια πρώτα, τα πιο δύσκολα, αγκαλιαστείτε πιο σφιχτά.. Όσοι θέλατε να είστε σπιτι και δεν μπορέσατε, όσοι είστε σε κάποιο κρεβάτι νοσοκομείου ή είναι κάποιος που αγαπάτε, όσοι για κάποιο λόγο είστε μόνοι ή νιώθετε μόνοι… να ξέρετε.. δεν είστε.. Και όσοι έχετε την ευλογία να ζείτε τις πιο φωτεινές, τις πιο χαρούμενες γιορτές στείλτε χαρά, φως και αγάπη.. Η αγάπη όλα τα γιατρεύει.. και τα αγιάτρευτα.. Με το καλό να έρθει αυτή η χρονιά ρε παιδιά και ας φύγει ήσυχα, χωρίς να πάρει τίποτα.. Καλή χρονιά»

Σίσσυ Χρηστίδου Σίσσυ Χρηστίδου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: