«Σπάει» τη σιωπή του ο πρώην σύζυγος της Σταυρούλα Χρυσαειδή: Τι λέει για το «τρίτο πρόσωπο» μετά το διαζύγιο

January 5, 2023

«Σπάει» τη σιωπή του ο πρώην σύζυγος της Σταυρούλα Χρυσαειδή: Τι λέει για το «τρίτο πρόσωπο» μετά το διαζύγιο


Διαφ.

Παναγιώτης Τριβυζάς: ”Έσπασε” τη σιωπή του ο πρώην σύζυγος της Σταυρούλα Χρυσαειδή και μίλησε στους δημοσιογράφους. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην αναχώρηση της Σταυρούλας για το Survivor, για το αν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους, αλλα και για το ποια ήταν η αίτια χωρισμού τους.



Παναγιώτης Τριβυζάς: Όσα ανέφερε για την Σταυρούλα Χρυσαειδή και το διαζύγιό τους

Σχετικά με το αν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους, ο πρώην σύζυγος της Σταυρούλας Χρυσαειδή είπε χαρακτηριστικά: «Όχι δεν έχουμε καμία επικοινωνία τίποτα. Μου το μετέφεραν αυτό που είπε η Σταυρούλα. Δεν θέλω να επεκταθώ σε αυτό. Δεν υπάρχει κανένα τρίτο πρόσωπο και θα σταθώ σε αυτό μόνο».

Παναγιώτης Τριβυζάς

Και συνέχισε για το ντόρο που δημιουργήθηκε: «Δεν με ενοχλούν όσα ακούγονται. Συμβαίνουν διάφορα στη ζωή του κάθε ζευγαριού, οπότε όλα καλά».

Στην ερώτηση αν θα επικοινωνήσει μαζί της σε κάποιο έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor, είπε χαρακτηριστικά: «Έχουμε χωρίσει κι έχει παρθεί ένα διαζύγιο. Τέλος μέχρι εκεί. Δεν υπάρχει καμία επανασύνδεση. Έχει κλείσει. Πάντα χαμογελαστός όχι στενοχωρημένος. Ήταν κοινή απόφαση και μέχρι εδώ».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: