«Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να πάρεις»: Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα η Μαίρη Μηλιαρέση, δυστυχώς περνάει δύσκολες ώρες

January 5, 2023

«Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να πάρεις»: Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα η Μαίρη Μηλιαρέση, δυστυχώς περνάει δύσκολες ώρες


Διαφ.

Από ότι φαίνεται, το 2023 δεν ξεκίνησε καλά για την Μαίρη Μηλιαρέση, αφού όπως γνωστοποίησε η ίδια, έπεσε θύμα διάρρηξης.



Μαίρη Μηλιαρέση: Διέρρηξαν το σπίτι της

Η πρώην παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, στο οποίο δείχνει την κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι, μετά την προσπάθεια αγνώστων να τη ληστέψουν.

Νωρίτερα η Μαίρη Μηλιαρέση είχε αναρτήσει μερικά στιγμιότυπα με τους αγαπημένους της στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας, ορεινό χωριό στην Αρκαδία. Ωστόσο, επιστρέφοντας στην Αθήνα και το σπίτι της, αντίκρισε τον χαμό σε όλους τους χώρους. Φυσικά, το σοκ που υπέστη ήταν πολύ μεγάλο και μάλιστα έχοντας τη σκέψη ότι θα έκανε ποδαρικό για τη νέα χρονιά στο σπίτι της.

Δείτε το βίντεο που μοιράστηκε:

Μετά την ανάρτησή της αυτή, πολλοί από τους διαδικτυακούς της φίλους έσπευσαν να της συμπαρασταθούν για τη δυσάρεστη έκπληξη, προτείνοντάς της φυσικά να καλέσει την αστυνομία προκειμένου να βρεθούν οι υπεύθυνοι για αυτό το… χάος.

Στη λεζάντα του βίντεο έγραψε χαρακτηριστικά: «Ληστεία ποδαρικό για καλή χρονιά!! Που πας ρε Καραμήτρο? Δεν υπάρχει τίποτα να κλέψεις βλαμμένε!!! Δεν ήξερες. Δεν ρώταγες πριν τα κάνεις μπάχαλο όλα Έλατε να συμμαζέψετε τώρα. Νούμερα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: