Χαρές στον Σασμό: Μαθεύτηκαν τα νέα για 2 πασίγνωστους ηθοποιούς, παντρεύονται αύριο με πολιτικό… Βέρα και Αλέξανδρος

April 26, 2024

Χαρές στον Σασμό: Μαθεύτηκαν τα νέα για 2 πασίγνωστους ηθοποιούς, παντρεύονται αύριο με πολιτικό… Βέρα και Αλέξανδρος


Διαφ.

Ευχάριστες ειδήσεις για ένα γνωστό ζευγάρι του χώρου της ψυχαγωγίας αποκάλυψε γνωστή ηθοποιός με ένα αποκλειστικό σχόλιο στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η εν λόγω ηθοποιός πρόκειται να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου αύριο, στις 26 Απριλίου, μέσω πολιτικού γάμου στην περιοχή της Καισαριανής… και όπως ανέφερε, το καλοκαίρι θα πραγματοποιηθεί μια μεγάλη γιορτή για τον γάμο τους.

Η Βέρα Μακρομαρίδου ενώνει τη ζωή της με τον αγαπημένο της, τον Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου, ο οποίος και αυτός ασχολείται με την υποκριτική.

Αποφάσισαν να δώσουν επισήμως μια νέα διάσταση στη σχέση τους, μετά από μια μακρόχρονη πορεία στην οποία μοιράστηκαν πολλές εμπειρίες.

Οι δυο τους έχουν κερδίσει την αγάπη του κοινού μέσα από τους ρόλους τους στον κόσμο του θεάτρου και του σινεμά, με τη Βέρα Μακρομαρίδου να ξεχωρίζει ιδιαίτερα για την ερμηνεία της στο έργο «Σασμός».

Η Βέρα είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής: «Παντρεύομαι. Είναι μεγάλη μέρα, θα είναι κλειστός γάμος. Θα γίνει πολιτικός γάμος στην Καισαριανή, αλλά θα γιορτάσουμε τον γάμο μας το καλοκαίρι με ένα beach πάρτι…»

Η γνωστή ηθοποιός, οργάνωσε το bachelorette του γάμου της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, στο οποίο εμφανίζεται η Άννα Βίσση.

Παρακολουθήστε το σχετικό ρεπορτάζ:

Βέρα Μακρομαρίδου: Λύγισε η “Άσπα” του Σασμού μιλώντας για την απώλεια του πατέρα της

Η Βέρα Μακρομαρίδου, η οποία υποδύεται την «Άσπα» στη δημοφιλή σειρά του Alpha «Σασμός» μίλησε στην Νάντια Μπουλέ και στον Μίνω Θεοχάρη για την επιλογή της να ακολουθήσει την υποκριτική, αλλά και για τον θάνατο του πατέρα της.

Βέρα Μακρομαρίδου: Τι δήλωσε για τον θάνατο του πατέρα της

Η ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχω χάσει τον πατέρα μου όταν ήμουν 20 ετών. Ήταν πάρα πολύ υποστηρικτικός στο να ακολουθήσω το επάγγελμα της ηθοποιού γιατί καταλάβαινε ότι δεν το γλιτώνει, η μαμά μου ήταν πιο συγκρατημένη γιατί φοβόταν. Όταν της είπα, χάρηκε πολύ».

«Μου λείπε ο μπαμπάς μου σε στιγμές, αλλά οκ. Λες… Τι με ρωτάτε…» είπε στη συνέχεια βουρκωμένη η ηθοποιός και κατέληξε: «Λες ότι 10 χρόνια ζω με αυτό και οκ… Θα πάρω τη μαμά μου, θα πάρω τον αδερφό μου, θα πάρω την κολλητή μου, υπάρχουν άνθρωποι να πάρεις τηλέφωνο».

Υπενθυμίζουμε πως η Βέρα Μακρομαρίδου έχει συμμετάσχει στο παρελθόν στις εξής παραστάσεις: Αγγέλα (2018), Ερωδιός (2017), Αλμανάκ (2016), Παίζοντας με την Ειρήνη (2016)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: