Η Εύη Βατίδου αποκαλύπτει: «Θα έβρισκα άντρα ακόμη και με συνοικέσιο, το θέμα σχέση είναι άλυτο για μένα»

January 6, 2023

Η Εύη Βατίδου αποκαλύπτει: «Θα έβρισκα άντρα ακόμη και με συνοικέσιο, το θέμα σχέση είναι άλυτο για μένα»


Διαφ.

Η Εύη Βατίδου έδωσε συνέντευξη στη Μαρία Βλάχου και την κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μίλησε για την εμπειρία της με την τηλεόραση. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην εκπομπή με τα συνοικέσια που παρουσιάζει από την περσινή σεζόν, στον λόγο που δεν θα επέτρεπε στην κόρη της να πάει στο GNTM και το αν θα πήγαινε ως κριτική επιτροπή σε κάποιο talent show.«Στο συνοικέσιο υπάρχει ταμπού. Αν υπήρχε κάποιος που έπαιρνε τηλέφωνο τον κ. Θάνο και εκείνος με τη σειρά του μου έλεγε ότι τον έχει τσεκάρει και θα μπορούσα να τον γνωρίσω, θα τον γνώριζα. Το θέμα το δικό μου είναι όσον αφορά στη σχέση, είναι ένα άλυτο κομμάτι. Έχω τα ίδια θέλω με την εποχή που παντρεύτηκα. Ήμουν πάντοτε ρομαντική, ήθελα να κάνω οικογένεια. Έχω ερωτευτεί και έχω αγαπηθεί. Η αγάπη που εισπράττω από τα παιδιά μου είναι το μεγαλύτερό μου επίτευγμα» είπε η Εύη Βατίδου στον Alpha.

Εύη Βατίδου: « Ήρθε το χρήμα πολύ εύκολα» 

«Θα ήθελα να έχω την ιδανική σχέση με τον κατάλληλο σύντροφο που θα ταίριαζε σε μένα. Έχω βάλει το σενάριο, ότι μπορεί τελικά να μην τον βρω» πρόσθεσε η Εύη Βατίδου.

Διέρρευσαν φώτο του για 1η φορά: Ο σκηνοθέτης που έκλεψε την καρδιά της Ελίνας Ακριτίδου & τα 16 χρόνια γάμου

«Αν με ρωτούσε η κόρη μου για το αν θα πάει στο GNTM, θα της έλεγα εννοείται πως όχι. Από μικρή δεν την ενδιέφερε αυτό το κομμάτι. Η κόρη μου οδεύει προς τη νομική, θέλει να δώσει εξετάσεις.

«Έχουν υπάρξει περιπτώσεις που έχω υπάρξει στον τοίχο με δημοσιογράφους. Για μένα πάντοτε κριτήριο ήταν μόνο τα χρήματα, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Δεν είναι το θέμα αν θα με βάλουν να είμαι κριτής εκεί ή αν θα κάνω κάτι άλλο που θα με ευχαριστήσει, αυτό που θα με ενδιέφερε είναι το πόσα χρήματα θα πάρω. Όταν ήρθε το μόντελινγκ στη ζωή μου κι έβγαζα λεφτά που δεν έβγαζε ούτε ο υπάλληλος της τραπέζης σε έναν μήνα, την ψώνισα. Ήρθε το χρήμα πολύ εύκολα εκείνη την περίοδο και δεν κατάλαβα πώς θα μπορούσα να το διαχειριστώ σε σχέση με το να φτιάξω το μέλλον μου. Αν το είχα καταλάβει, ίσως να είχα κάνει διαφορετικές επιλογές» είπε στη συνέχεια η Εύη Βατίδου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: