Κώστας Χαρδαβέλλας: «Η Νικολούλη μου έκλεψε την εκπομπή, ένιωσα προδοσία – Έπαθα καρκίνο από την αγωνία της AGB»

January 6, 2023

Κώστας Χαρδαβέλλας: «Η Νικολούλη μου έκλεψε την εκπομπή, ένιωσα προδοσία – Έπαθα καρκίνο από την αγωνία της AGB»


Διαφ.

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας έδωσε συνέντευξη στο Super Κατερίνα και στην Κατερίνα Βλάχου και μίλησε για τη σχέση του με την Αγγελική Νικολούλη.
Δυστυχώς πέσαμε επάνω σε μια λάθος κατάσταση κι οι δύο και να πλακωνόμαστε κι οι δύο και να λέω εγώ μου έκλεψες την εκπομπή κι εκείνη όχι δεν σου την έκλεψα” είπε ο Κώστας Χαρδαβέλλας.«Έπαθα καρκίνο από την αγωνία της AGB… Έγινα επιεικής με τους ανθρώπους. Είδα πόσο ανόητο είναι να τσακώνομαι με την Αγγελική Νικολούλη για μια εκπομπή. Δεν της φέρθηκα καθόλου σκληρά. Περισσότερο ένιωσα μια προδοσία. Είχε έρθει τότε και μου είχε ζητήσει να την πάρω στην τηλεόραση. Σαν ρεπόρτερ στην εκπομπή ήταν καταπληκτική. Κάποια στιγμή διαφωνήσαμε, έφυγε κι είδα σε ένα μήνα την ίδια εκπομπή στον ΣΚΑΙ. Αυτό με πείραξε. Δυστυχώς πέσαμε επάνω σε μια λάθος κατάσταση κι οι δύο να πλακωνόμαστε και να λέω εγώ μου έκλεψες την εκπομπή κι εκείνη όχι δεν σου την έκλεψα.

Τελικά μεγαλώσαμε, γίναμε φιλαράκια και την καμαρώνω τώρα που την βλέπω να κάνει πολύ καλά την εκπομπή της. Βεβαίως θα ξανασυνεργαζόμουν. Μακάρι.» ανέφερε ο Κώστας Χαρδαβέλλας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: