Διέρρευσαν φώτο του για 1η φορά: Ο σκηνοθέτης που έκλεψε την καρδιά της Ελίνας Ακριτίδου & τα 16 χρόνια γάμου

January 7, 2023

Διέρρευσαν φώτο του για 1η φορά: Ο σκηνοθέτης που έκλεψε την καρδιά της Ελίνας Ακριτίδου & τα 16 χρόνια γάμου


Διαφ.

Η Ελίνα Ακριτίδου, απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό παρέα με το σύζυγό της σε μία χαρούμενη για το ζευγάρι στιγμή.Η Ελίνα Ακριτίδου έχει μια μακρά πορεία στο χώρο της υποκριτικής και στο ενεργητικό της υπάρχουν πολλές επιτυχημένες ερμηνείες, ωστόσο, ο ρόλος της στη σειρά «Καλημέρα Ζωή» την έκανε ευρέως γνωστή στο κοινό.

Ελίνα Ακριτίδου
H Ελίνα Ακριτίδου είναι μαζί με το σύζυγό της, Γιώργο Κουτσουδάκη, που είναι σκηνοθέτης πάνω από 20 χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά. Οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι σπάνιες αφού η Ελίνα Ακριτίδου έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα την δημοσιότητα.

«Ο Γιώργος δε μου λέει τι θαυμάζει σε μένα, αλλά πιστεύω όλα, γιατί… είμαι τέλεια! Νομίζω, απ’ όλα αυτά που έχω καταλάβει μέσα στα χρόνια που είμαστε μαζί, πως θαυμάζει το γεγονός ότι δεν το βάζω ποτέ κάτω και το ότι είμαι ανεξάρτητη. Εγώ, πάλι, θαυμάζω σ’ εκείνον τη φοβερή σταθερότητα, όπως και το στοιχείο της ασύλληπτης ελευθερίας που έχει μέσα του. Ενώ μοιάζει άνθρωπος που βρίσκεται μέσα σε καλούπι, συγχρόνως είναι τόσο φιλελεύθερος και ανοιχτός, που με εντυπωσιάζει», είχε αναφέρει σε συνέντευξή της.

Εκείνη 47, εκείνος…: Η διαφορά ηλικίας της Φαίης Ξυλά με τον νεαρό ηθοποιό & η αποκάλυψη – “Δεν το διαψεύδω”

Ενώ, η Ελίνα Ακριτίδου σε άλλη συνέντευξη είχε πει:«Δεν είμαι υπέρ του θεσμού γενικότερα. Δεν μου αρέσουν οι συμβάσεις. Ο λόγος που παντρευτήκαμε ήταν τελείως τεχνικός. Μας συνέφερε φορολογικά με τον σύζυγό μου. Δεν θεωρώ ότι άλλαξε κάτι. Νομίζω πως εμείς βάζουμε τα τετραγωνάκια μας κι εμποδίζουμε τις σχέσεις μας. Θεωρώ ότι μια σχέση πρέπει να δουλεύεται πάρα πολύ, είτε είναι σε γάμο, είτε εκτός γάμου».

Δείτε στην παρακάτω gallery τον σύζυγό της:

Ελίνα Ακριτίδου Ελίνα Ακριτίδου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: