“Λυπήθηκα για την Ελλάδα”: Η Καίτη Γαρμπή είπε με 1 φράση όσα ένιωσαν όλοι οι Έλληνες για τη φετινή Eurovision

May 13, 2024

“Λυπήθηκα για την Ελλάδα”: Η Καίτη Γαρμπή είπε με 1 φράση όσα ένιωσαν όλοι οι Έλληνες για τη φετινή Eurovision


Διαφ.

Η Καίτη Γαρμπή έκανε μία ανάρτηση στο instagram, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της για την 11η θέση που πήρε η Ελλάδα στη φετινή Eurovision.

Η τραγουδίστρια υπογράμμισε ότι το τραγούδι της Ελλάδας θα μπορούσε να τα πάει καλύτερα στον διαγωνισμό τραγουδιού, αλλά χάρηκε για τη νίκη της Ελβετίας, καθώς το Nemo ήταν πολύ καλό.

Η λύπη της Καίτης Γαρμπή για τη θέση της Ελλάδας στην Eurovision

Όπως επεσήμανε η Καίτη Γαρμπή: «Παρακολουθώντας όλες αυτές τις μέρες τα δρώμενα στη Γιουροβίζιον έζησα ξανά όλη τη διαδικασία του διαγωνισμού τον Μάιο του 1993 από την ώρα που έφτασα στο Μιλστριτ της Ισλανδίας μέχρι την ώρα που ξαναμπήκα στο αεροπλάνο της επιστροφής. 25 τότε οι διαγωνιζόμενες χώρες, η Ελλάδα κέρδισε την 9η θέση κι εγώ κέρδισα ένα επικό ρεκόρ 43´´κοντινό πλάνο χωρίς διακοπή! Ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα 31 χρόνια πίσω αλλά σίγουρα η συγκλονιστική εμπειρία, η αγωνία, το άγχος, η τεράστια ευθύνη για τη χώρα που εκπροσωπεί ο κάθε καλλιτέχνης αλλά και η χαρά, είναι ακριβώς τα ίδια! Χάρηκα για τη νίκη της Ελβετίας, ο Nemo ήταν πολύ καλός! Λυπήθηκα για την Ελλάδα, πίστευα στο τραγούδι μας και θεωρώ ότι μας άξιζε να πάμε καλύτερα».

Η ανάρτηση που έκανε η Καίτη Γαρμπή

«Ερωτεύομαι γυναίκες»: Δεν «μασάει» πουθενά η Καίτη Γαρμπή – Υποκλίνεται όλο το Ίντερνετ στις δηλώσεις της

Η Καίτη Γαρμπή σε συνέντευξή της στην Zoe Pre, στο κανάλι της στο Youtube, μίλησε για την μητρότητα, το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά και τη σχέση της με τις γυναίκες.

Η Καίτη Γαρμπή γνωρίζει πολλούς διπρόσωπους καλλιτέχνες

Όπως υπογράμμισε η τραγουδίστρια «έχω δει καλλιτέχνες να κοροϊδεύουν τον κόσμο, ο κόσμος να νομίζει κάτι άλλο, εγώ θα ντρεπόμουν δείχνω ότι είμαι μια με φωτοστέφανο και να είμαι ένας παλιάνθρωπος. Το να κάθομαι ας πούμε να λέω ότι όλοι οι φίλοι μου είναι γκέι και από πίσω να τους θάβω και να τους απεχθάνομαι. Έχω πολλούς συνάδελφους που κάνουν αυτό το πράγμα».

Ο πλατωνικός έρωτας της Καίτης Γαρμπή για τις γυναίκες

Για τη σχέση της με τις γυναίκες, η Καίτη Γαρμπή επεσήμανε «θαυμάζω τις γυναίκες και κάποιες γυναίκες που είναι πανέμορφες τις ερωτεύομαι. Τις ερωτεύομαι όμως πλατωνικά, δεν θα ήθελα να κάνω σεξ μαζί τους. Δεν θέλω να κάνω σεξ με την Αντζελίνα Τζολί, αλλά τη βλέπω και δεν μπορώ να το πιστέψω, είναι ανυπόφορα όμορφη».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: