Ούτε Ελλάδα, ούτε Σουηδία: Πέταξε τη “βόμβα” η Παπαρίζου- Η χώρα που θέλει να εκπροσωπήσει στην επόμενη Eurovision

May 13, 2024

Ούτε Ελλάδα, ούτε Σουηδία: Πέταξε τη “βόμβα” η Παπαρίζου- Η χώρα που θέλει να εκπροσωπήσει στην επόμενη Eurovision


Διαφ.

Η Έλενα Παπαρίζου σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Δύο στις 10», αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision.

Για το 12αρι που έδωσε εκ μέρους της Ελλάδας στην Ελβετία, η τραγουδίστρια υπογράμμισε «ήταν η δεύτερη φορά που μου δόθηκε η ευκαιρία να δώσω το 12άρι της Ελλάδας. Χάρηκα πολύ που δώσαμε το 12αρι στην Ελβετία, μου άρεσε πολύ το τραγούδι. Φέτος ήταν ένα δύσκολος διαγωνισμός, υπήρχαν πολλά καλά τραγούδια».

Η Έλενα Παπαρίζου θα εκπροσωπούσε την Κύπρο στην Eurovision

Ερωτηθείσα αν θα συμμετείχε ξανά στον διαγωνισμό, η Έλενα Παπαρίζου επεσήμανε «εγώ έχω δύο πατρίδες (Ελλάδα, Σουηδία), αλλά δεν θα έλεγα όχι στο να εκπροσωπήσω και την Κύπρο, είναι άλλωστε η δίδυμη χώρα μας, αρκεί να είχα το τραγούδι. Είναι πολύ σημαντικό να ψηφίζει ο κόσμος».

Σχετικά με όσα συνέβησαν λίγο πριν τον τελικό, σημείωσε «η μουσική ενώνει. Δυστυχώς υπάρχουν πολλές αδικίες στον κόσμο, μία από αυτές είναι και αυτό που συμβαίνει στο Ισραήλ, με τους Παλαιστίνιους. Υγεία, αγάπη και ειρήνη σε όλο τον κόσμο».

Η επανεμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στη σκηνή της Eurovision

Τέλος, για την επανεμφάνισή της στον διαγωνισμό, μετά από 19 χρόνια, τόνισε «το διασκέδασα! Πήγα λίγο τρομαγμένη, γιατί δεν είναι εύκολο πράγμα».

Είπε αυτήν την Ελληνική λέξη: Η Έλενα Παπαρίζου έκανε το απίστευτο στη σκηνή και ξεσήκωσε όλη την Ευρώπη

Η Έλενα Παπαρίζου ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision 2024, χθες, Πέμπτη, το βράδυ, στον β’ ημιτελικό, 19 χρόνια μετά τη νίκη της και με μία της λέξη κατάφερε να προκαλέσει χαμό στο στάδιο.

Ειδικότερα, η τραγουδίστρια ήταν προσκεκλημένη των Σουηδών διοργανωτών και το κοινό είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει στο μεγαλύτερο sing-a-long του κόσμου, μαζί με τρεις εμβληματικές «βασίλισσες» της Eurovision, την Έλενα Παπαρίζου, τη Sertab Erener και τη Charlotte Perrelli.

Για πρώτη φορά στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, το κοινό, τόσο στην αρένα, όσο και στο σπίτι, κλήθηκε να συμμετάσχει σε ένα τραγούδι, καθώς όποιος επιθυμούσε, μπορούσε επομένως να συμμετάσχει στο interval act του ημιτελικού μέσω μίας διαδραστικής οθόνης.

Ενθουσίασε η Έλενα Παπαρίζου

Κατά τη διάρκεια του sing-a-long, το κοινό τραγούδησε κλασικά κομμάτια από την ιστορία του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, μαζί με την Έλενα Παπαρίζου, η οποία κέρδισε για την Ελλάδα με το «My Number One» το 2005 , την Sertab Erener, η οποία χάρισε στην Τουρκία την πρώτη της νίκη το 2003 με το «Everyway That I Can» και την Charlotte Perrelli, η οποία γιόρτασε την 25η επέτειο της νίκης της το 1999 με το «Take Me To Your Heaven» για λογαριασμό της Σουηδίας.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια εμφανίστηκε μόνη της στη σκηνή, φορώντας μία δημιουργία του Vrettos Vrettakos, η οποία είχε πάνω της πάνω από 800.000 κεντημένα κρύσταλλα και μαζί με το κοινό ερμήνευσε το τραγούδι «My Number One», ενώ πριν από τη γέφυρα με τη λύρα, φώναξε «ώπα!» και ενθουσίασε το κοινό στην αρένα.

Τα σχόλια για την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου

Έλενα Παπαρίζου Eurovision

Έλενα Παπαρίζου Eurovision


Πηγή

Διαβάστε επίσης: