Σοκ για τον Πέτρο Συρίγο: “Η κόρη μου ήταν ένα στάδιο πριν την ανάνηψη & δεν πλησίασε ούτε ένας να βοηθήσει”

May 13, 2024

Σοκ για τον Πέτρο Συρίγο: “Η κόρη μου ήταν ένα στάδιο πριν την ανάνηψη & δεν πλησίασε ούτε ένας να βοηθήσει”


Διαφ.

Ο Πέτρος Συρίγος βρέθηκε στην εκπομπή «Μαμά-δες», σήμερα, Κυριακή, το μεσημέρι και αναφέρθηκε στον ρόλο του ως πατέρας, ενώ διηγήθηκε και μια περιπέτεια που είχε με την κόρη του.

Οι λόγοι τσακωμού του Πέτρου Συρίγου με τη σύζυγό του

Όπως υπογράμμισε ο σεφ «βρήκαμε τα πατήματά μας μετά από τσακωμούς. Γιατί τσακώνεσαι; Δεν κοιμάσαι και νευριάζεις πολύ. Έβλεπα τον εαυτό μου και λέω “Κάτσε ρε Πέτρο. Τσακώνεσαι για χαζά πράγματα”. Μπαίνεις σε έναν κυκεώνα με αυτό τον καινούργιο που έχετε σκοπό να μεγαλώσετε το παιδί. Αλλά τσακώνεσαι για χαζομάρες. Δεν έχεις χώρο με το παιδί στο σπίτι. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα έκανα παιδί για να έχει παρέα το πρώτο. Δεν ξέρω ακόμα! Όσο μεγαλώνει η Βαλέρια, βλέπω πράγματα που έκανε παλαιότερα και μου λείπει».

Και συμπλήρωσε ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου «η Βαλέρια είναι δύο χρονών και δύο μηνών! Δοκιμαζόμαστε σαν άνθρωποι. Θεωρώ ότι μέχρι τα δύο έτη δεν σου αφήνει χρόνο το παιδί. Γιατί και εσύ το μαθαίνεις το παιδί κι αυτό την καθημερινότητα. Από εδώ και πέρα ευελπιστώ να έχουμε χρόνο για εμάς. Κοιμάται εκπληκτικά, ανοίγει το μάτι, τελειώνουν όλα! Εκεί ξεκινάει ένα διαφορετικό παιδί που έχει πολλή ενέργεια, θέλει να ζει την κάθε στιγμή. Και όπου χρειάζεται είμαστε από πίσω».

Κινδύνεψε να χάσει την κόρη του ο Πέτρος Συρίγος

Για το περιστατικό που βίωσε στην παραλία ο Πέτρος Συρίγος με την κόρη του, εξομολογήθηκε ότι «δεν κάθεσαι ποτέ να φας με το παιδί αλλά το προσπαθούμε και πιστεύουμε ότι κάποια στιγμή θα το καταφέρουμε να κάτσουμε κανονικά. Θέλουμε αυτό που ζούμε να το βλέπει, να το ευχαριστιέται. Μια φορά ήμασταν μέσα στη θάλασσα αγκαλιά, κάπως έγινε, γυρνάει το κεφάλι της και μπαίνει μέσα. Σε δευτερόλεπτα τη σηκώνει, αλλά είχε πιει νερό. Τη βλέπω να βήχει και παθαίνω πανικό! Και εκείνη την ώρα βγαίνω προς τα έξω, το παιδί έβηχε τόσο πολύ και μου είχε μείνει ένα στάδιο για να κάνω ανάνηψη. Το παιδί συνέρχεται, η σύζυγός μου έκλαιγε. Μου έκανε εντύπωση ότι δεν ήρθε ούτε ένας να βοηθήσει, ενώ ήταν γεμάτη η παραλία. Νευρίασα τόσο πολύ μετά!».

Τρισευτυχισμένος πατέρας ο Πέτρος Συρίγος: Η πρώτη μέρα στο σπίτι με την νεογέννητη κόρη του

Ο Πέτρος Συρίγος εδώ και λίγες μέρες κρατά στην αγκαλιά του, την κόρη του καρπό του έρωτά του με τη Ρένα.

Ο γνωστός σεφ της εκπομπής «Πρωινό» μίλησε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για την επιστροφή στο σπίτι από το μαιευτήριο και τη νέα καθημερινότητα.

Πέτρος Συρίγος: Τι δήλωσε για την κόρη του και τις πρώτες μέρες στο σπίτι

Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όλοι μου έλεγαν ότι στο νοσοκομείο είσαι μια χαρά και όταν πας σπίτι το πρώτο βράδυ θα είναι δύσκολο. Εκεί ξεκινάει… Κοιμηθήκαμε το βράδυ με το μωρό αλλά ήταν λίγο ανήσυχη σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Μετά το νοσοκομείο το παίρνεις όλο πάνω σου και είμαστε σε αυτό το στάδιο τώρα. Προσπαθούμε να το διαχειριστούμε γιατί είναι τελείως όλο πάνω μας. Είμαστε οι τρεις μας και μέχρι στιγμής τα καταφέρνουμε. Εννοείται την ταΐζω και εγώ, το λατρεύω! Όλα τα κάνω!».

Ο Πέτρος Συρίγος μίλησε και για την απόφαση του με τη σύζυγο του να κάνουν εν τέλει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, όταν έγινε και επισήμως γνωστό ότι είναι ασφαλές για τις εγκύους.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: