Δεν θα σε προδώσει ποτέ: Αυτό είναι το πιο πιστό και αφοσιωμένο ζώδιο από όλα, μπορείς να στηριχτείς πάνω του

May 13, 2024

Δεν θα σε προδώσει ποτέ: Αυτό είναι το πιο πιστό και αφοσιωμένο ζώδιο από όλα, μπορείς να στηριχτείς πάνω του


Διαφ.

Τα πιο πιστά ζώδια είναι πέντε, ο Σκορπιός, ο Αιγόκερως, ο Ιχθύς, ο Καρκίνος και ο Ταύρος, σύμφωνα με τους αστρολόγους.

Ειδικότερα, η πίστη και η αφοσίωση είναι δύο χαρακτηριστικά που μπορεί να βασίζονται, πέρα από τον χαρακτήρα και την ανατροφή τους και στο ωροσκόπιό τους.

Τα πιο αφοσιωμένα και πιστά ζώδια, σύμφωνα με τους αστρολόγους

Σκορπιός

Η αφοσίωση υπό όρους. Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Σκορπιού θα δείξουν αφοσίωση μόνο στους ανθρώπους που εκείνοι επιλέγουν και έχουν πρωτύτερα ελέγξει πως την αξίζουν. Αυτό το διαβόητα αναξιόπιστο και μυστικοπαθές ζώδιο είναι πολύ επιλεκτικό ως προς το πού θα δείξει την αφοσίωσή του. Οι Σκορπιοί είναι ταυτόχρονα αφοσιωμένοι και προστατευτικοί. Εκτιμούν την αφοσίωση πάνω απ’ όλα και δεν ανέχονται την προδοσία. Αν συμβεί κάτι και χάσουν την εμπιστοσύνη τους σε εσάς, τότε να περιμένετε την εκδίκηση. Ακόμα και αν έχουν περάσει χρόνια δεν θα ξεχάσουν το πώς φερθήκατε και δεν θα αφήσουν ούτε εσάς να ξεχάσετε.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως κυβερνάται από τον Κρόνο, τον πλανήτη της ευθύνης και της δέσμευσης, οπότε αυτό το πρακτικό ζώδιο παίζει «με τους κανόνες». Αν και μπορεί να παρατηρήσετε την αφοσίωσή τους περισσότερο στον εργασιακό χώρο, παραμένουν πιστοί σε όλους. Η προδοσία ή η εγκατάλειψη κάποιου την ώρα της ανάγκης του απλά δεν θα περνούσε από το μυαλό των Αιγόκερων. Αντ’ αυτού, θα σηκώσουν τα μανίκια και θα κάνουν αυτό που πρέπει να γίνει.

Ιχθύς

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι ευαίσθητοι Ιχθύες είναι πιστοί μέχρις εσχάτων. Βαθιά διαισθητικοί, τείνουν να υιοθετούν τα συναισθήματα των άλλων σαν να είναι δικά τους. Ονειρεύονται έναν κόσμο γεμάτο ευτυχισμένους ανθρώπους και θα κάνουν τα πάντα για να επιτύχουν αυτό το όραμα. Η προδοσία ενός φίλου ή ενός αγαπημένου προσώπου θα τους πλήγωνε τόσο βαθιά όσο αν είχαν προδώσει τον εαυτό τους. Μπορείτε να εκμυστηρευτείτε τα πάντα σε αυτούς χωρίς να φοβάστε ότι θα σας κρίνουν και μην εκπλαγείτε αν βρεθούν στην πόρτα σας με ένα κουτί χαρτομάντιλα πριν καν τους πείτε ότι είστε αναστατωμένοι.

Τα χαρακτηριστικά των πιστών ζωδίων

Καρκίνος

Όπως και οι Ιχθύες, έτσι και οι Καρκίνοι μπορεί να είναι «ένοχοι» για την υπερβολική ανιδιοτέλεια. Αυτό το ευαίσθητο ζώδιο βάζει πρώτα τους φίλους και την οικογένεια, συχνά ακόμη και πάνω από τον εαυτό του. Αλλά σε αντίθεση με κάποια από τα άλλα ζώδια σε αυτή τη λίστα, δεν περιμένουν τίποτα σε αντάλλαγμα. Η φροντίδα των άλλων είναι κάτι φυσικό για τον Καρκίνο και η γνώση ότι τον επιλέξατε για να στραφείτε σε μια στιγμή ανάγκης τον γεμίζει χαρά. Οι Καρκίνοι φιλοδοξούν να δημιουργήσουν σχέσης αγάπης και ένα σπίτι οικείο. Θέλουν να αισθάνεστε άνετα στον χώρο τους, και συνήθως, αυτό περιλαμβάνει ζεστά, φρεσκοψημένα μπισκότα ή σπιτική κοτόσουπα.

Ταύρος

Στην κορυφή της λίστας με τα πιο αφοσιωμένα ζώδια βρίσκονται οι Ταύροι – εκείνοι που αγαπούν τη σταθερότητα και νιώθουν άβολα με τις αλλαγές. Μπορεί να είναι πεισματάρηδες, αλλά σίγουρα μπορείτε να βασιστείτε πάνω τους. Είναι ο ώμος που θα βρείτε για να κλάψετε και δεν διστάζουν να αναλάβουν τις δυσκολίες μιας σχέσης. Δύσκολα μπαίνουν σε σχέσεις, αλλά όταν αυτό συμβεί είναι για μια ζωή. Διατηρούν την ψυχραιμία τους σε καταστάσεις άγχους και καταφέρνουν να ηρεμούν και τους άλλους.

Ούτε Ιχθύς, ούτε Αιγόκερως: Κι όμως, αυτά είναι τα 4 πιο πιστά ζώδια – Είναι σχεδόν απίθανο να σε απατήσουν

Οι περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν έναν σύντροφο πιστό, αφοσιωμένο και ειλικρινή. Όμως, το να μείνεις πιστός σε μια σχέση δεν είναι για όλους το ίδιο εύκολο. Ωστόσο, ο αστρολογικός, γενέθλιος χάρτης σου, μπορεί να αποκαλύψει αν είσαι τελικά ένα από τα πιο πιστά ζώδια του ζωδιακού κύκλου.

Τα 4 πιο πιστά ζώδια: Ιδανικά για μακροχρόνιες σχέσεις

Ταύρος

Το ζώδιο του Ταύρου, είναι γνωστό για την ακλόνητη επιμονή του σε ό,τι κάνει. Όχι μόνο ο πραγματιστής Ταύρος είναι ένα σταθερό ζώδιο, αλλά κυβερνάται από τον δεύτερο οίκο, ο οποίος κυβερνά την ασφάλεια και τα οικονομικά. Η ανάγκη του ζωδίου της γης για σταθερότητα και δομή, το βοηθά να παραμένει «βράχος» ακόμα και μπροστά σε αντιξοότητες. Ο Ταύρος ριζώνει όπου κι αν φυτευτεί και τότε δυναμώνει σαν δέντρο. Ως σταθερό ζώδιο, μπορεί να είναι πεισματάρης και επιθετικός, αλλά αυτό του χαρίζει επίσης μια σταθερή αίσθηση πίστης.

Ζώδιο: Καρκίνος

Οι Καρκίνοι έχουν μια μοναδική ικανότητα να παραμένουν αφοσιωμένοι στα αγαπημένα τους πρόσωπα καθώς και στο προσωπικό τους καταφύγιο. Το ευαίσθητο καβούρι του αστρολογικού κύκλου, κυβερνάται από τον τέταρτο οίκο του σπιτιού και είναι αφοσιωμένο στην προστασία των φίλων, της οικογένειας και των αγαπημένων τους προσώπων. Επιπλέον, είναι ζώδιο που κυβερνάται από τη Σελήνη, που σημαίνει ότι λατρεύει να παραμένει πιστό, σε οτιδήποτε βάλει στην καρδιά και στο μυαλό του. Ο Καρκίνος είναι πιστό ζώδιο γιατί προστατεύει και θρέφει σθεναρά ό,τι αγαπά. Όταν ένας Καρκίνος προσδιορίζει κάτι ή κάποιον που θέλει, μπορεί να δημιουργήσει παρωπίδες και να παραμείνει συγκεντρωμένος σε αυτόν τον στόχο.

Λέων

Τα Λιοντάρια του ζωδιακού κύκλου είναι από τα πιο αφοσιωμένα ζώδια. Γενναίο και σίγουρο για τον εαυτό του, το ζωηρό ζώδιο της φωτιάς έχει ακλόνητη πίστη που μερικές φορές μπορεί να θεωρηθεί και ως αφέλεια. Αυτό συμβαίνει γιατί οι Λέοντες κυβερνώνται από τον πέμπτο οίκο, ο οποίος συνδέεται με τη δημιουργικότητα και τα παιδιά. Όχι μόνο μένουν πιστοί στην πορεία μιας σχέσης, αλλά στην πραγματικότητα δεν μπορούν να λειτουργήσουν μέσα σε αυτή, αν δεν εμπιστεύονται τον σύντροφό τους. Ο Λέων λάμπει συνέχεια, υπόσχεται πίστη σε ό,τι κάνει την καρδιά του να χτυπά και στη συνέχεια χρησιμοποιεί αυτή τη θερμότητα για να ζεστάνει τον κόσμο με τη γενναιόδωρη, συνεχή λάμψη του.

Υδροχόος

Κι όμως, όσο και αν δεν το περίμενες, οι Υδροχόοι κερδίζουν επάξια μια θέση ανάμεσα στα πιο πιστά ζώδια. Οι Υδροχόοι είναι αφιερωμένοι στη διαμόρφωση της κοινωνίας, η οποία απαιτεί έναν τύπο ακλόνητης πίστης ότι οι παραδόσεις θα αλλάξουν. Αν και τα ζώδια του αέρα είναι πρωταθλητές της προοδευτικής αλλαγής, η αφοσίωσή τους στα πρόσωπα που αγαπούν, αντέχει στο χρόνο. Και μπορούν να ευχαριστήσουν τον πλανητικό κυβερνήτη τους, τον Ουρανό, για την ικανότητά τους να παραμένουν πιστοί ακόμα και κάτω από τις πιο δύσκολες περιστάσεις.

Τα πιο πιστά ζώδια με διαφορά:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: