Χαμογελά ξανά μετά τον διαζύγιο από τον Δημήτρη Λάλο: Διπλές χαρές για την Έλενα Μαυρίδου, το μοιράστηκε με 2 φωτο

May 13, 2024

Χαμογελά ξανά μετά τον διαζύγιο από τον Δημήτρη Λάλο: Διπλές χαρές για την Έλενα Μαυρίδου, το μοιράστηκε με 2 φωτο


Διαφ.

Η Έλενα Μαυρίδου χαμογελάει ξανά, μετά το διαζύγιό της από τον Δημήτρη Λάλος, αφού είναι ιδιαίτερη μέρα η σημερινή, ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας.

Διπλή χαρά για την Έλενα Μαυρίδου

Ειδικότερα, εκτός από τη γιορτή της μητέρας, έχει ακόμη έναν λόγο να γιορτάζει σήμερα, καθώς είναι και τα γενέθλιά της και το έκανε γνωστό με μία ανάρτησή της στο instagram.

Η ανάρτηση της Έλενας Μαυρίδου

Η ταλαντούχα ηθοποιός ανάρτησε δύο φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και τις συνόδευσε με τη λεζάντα «Σήμερα τα γενέθλια μου και η γιορτή της μητέρας μαζί. Ένας όμορφος ήλιος σήμερα».

Έλενα Μαυρίδου γενέθλια

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές του περασμένου Μαρτίου, μαθεύτηκε ότι η ηθοποιός και ο Δημήτρης Λάλος, μετά από εννέα χρόνια και την απόκτηση μιας κόρης, αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, αλλά μέχρι σήμερα κανείς από τους δυο δεν έχει κάνει κάποια δήλωση σχετικά με το θέμα.

Σε κακή κατάσταση η Έλενα Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από την Δημήτρη Λάλο & την σχέση του με τη Λαμπροπούλου

Το μεσημέρι της Παρασκευής 26/4, η Έλενα Μαυρίδου, προχώρησε σε μια ανάρτηση όλο νόημα.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία της την οποία συνόδευσε με μια φράση του Νίκου Καζαντζάκη από το βιβλίο “Ασκητική”.

“Τι θα πει ευτυχία; Να ζεις όλες τις δυστυχίες. Τι θα πει φως; Να κοιτάς με αθόλωτο μάτι όλα τα σκοτάδια” έγραψε χαρακτηριστικά η Έλενα Μαυρίδου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: