Τότε 9 χρόνων παιδάκι, σήμερα 39χρονη γυναίκα: «Αγέραστη» η Κορίνα του «Πάτερ Ημών», είναι 39 και μοιάζει 15

May 13, 2024

Τότε 9 χρόνων παιδάκι, σήμερα 39χρονη γυναίκα: «Αγέραστη» η Κορίνα του «Πάτερ Ημών», είναι 39 και μοιάζει 15


Διαφ.

Η Κορίνα Δαμουλιάνου, γνωστή για την παιδική της εμφάνιση στην επιτυχημένη σειρά του ANT1 «Πάτερ Ημών», έχει κάνει μια εντυπωσιακή μεταμόρφωση από την τηλεόραση στην πολιτική σκηνή. Η πορεία της ξεκίνησε στη μικρή οθόνη όπου κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε 1500 παιδιά και να κερδίσει έναν ρόλο σε ηλικία μόλις 9 ετών.

Επιτυχίες και Μεταπτώσεις στην Καριέρα της

Μετά την επιτυχία της σειράς «Πάτερ Ημών», η Κορίνα συνέχισε να εμφανίζεται σε δημοφιλείς σειρές όπως «Οι μεν και οι δεν», «Ασυνήθεις ύποπτοι» και «Είμαστε στον αέρα». Η αγάπη της για την τέχνη την οδήγησε να σπουδάσει στη Δραματική Σχολή ΘΕΜΕΛΙΟ και στην Κρατική Σχολή Μπαλέτου. Παρ’ όλα αυτά, αποφάσισε να μην ακολουθήσει επαγγελματικά τον χώρο της υποκριτικής, στρέφοντας το ενδιαφέρον της προς την πολιτική.

Η Διαδρομή στην Πολιτική

Η μετάβασή της στην πολιτική έγινε εμφανής όταν εξελέγη δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας το 2014. Σήμερα, κατέχει τη θέση της Προέδρου της Μονομετοχικής Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Δήμου Καλλιθέας και είναι υπεύθυνη του Πολιτικού Συμβουλίου της ΟΝΝΕΔ για τις Ειδικές Πληθυσμιακές Ομάδες.

Πως είναι σήμερα;

«Να σβήσω τούρτα με 39 κεράκια ούτε καν. Χρόνια μου πολλά!!!» έγραψε η ίδια με χιούμορ στη λεζάντα της ανάρτησής της.

@korinadamoulianou Χρόνια μου πολλά!!!???????? Αλλά τούρτα με 39 κεράκια ..???? Δε τη σβήνω…???? #γενεθλια #μεγαληπαρασκευη #μαιος #may #fyp #ταυρινα #ουτεκαν #πασχα #happybirthday #tiktok #following #spiring #39 #τουρτα#korinadamoulianou ♬ πρωτότυπος ήχος – Korina Damoulianou


Πηγή

Διαβάστε επίσης: