Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα για την Αμαλία Κωστοπούλου, συγκινημένη για την κόρη της η Μπαλατσινού, της εύχεται δημόσια

May 13, 2024

Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα για την Αμαλία Κωστοπούλου, συγκινημένη για την κόρη της η Μπαλατσινού, της εύχεται δημόσια


Διαφ.

Σήμερα είναι μία ξεχωριστή ημέρα για την Τζένη Μπαλατσινού, καθώς η κόρη της, Αμαλία Κωστοπούλου, γιορτάζει τα 27α γενέθλιά της. Η Αμαλία, η οποία είναι γνωστή για την κομψότητα και την αισθητική της, παραμένει ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα της εγχώριας showbiz.

Ευχές και Αφιερώσεις

Η Τζένη Μπαλατσινού, με αισθητική περηφάνια και μητρική αγάπη, δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα μια σειρά από φωτογραφίες και στιγμιότυπα της Αμαλίας από διάφορες φάσεις της ζωής της, δείχνοντας την ανάπτυξη και τις αλλαγές στη ζωή της κόρης της. Τα μηνύματα ήταν γεμάτα τρυφερότητα και ευχές για υγεία, ευτυχία και περαιτέρω επιτυχίες.

Εμφάνιση και Στυλ

Σε μία από τις φωτογραφίες, η Αμαλία φορούσε ένα κομψό μίνι φόρεμα που τόνιζε τα καλογυμνασμένα πόδια της, αναδεικνύοντας την αγάπη της για τη μόδα και το προσεγμένο στυλ της. Η Αμαλία, όπως είναι φανερό από τις αναρτήσεις, μοιράζεται το ίδιο κομψό γούστο με τη μητέρα της.

Προκαλεί “χαμό” η Τζένη Μπαλατσινού: Η φώτο με κορμάκι στο μπροστά στη θάλασσα με δική του παραλία εξοχικό της

Η Τζένη Μπαλατσινού ταξίδεψε στο αγαπημένο της νησί, την Πάτμο, όπου διατηρεί σπίτι με απίστευτη θέα στο Αιγαίο.

Ειδικότερα, η σύζυγος του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια, πήγε στο νησί της Αποκάλυψης και ανάρτησε μία φωτογραφία στα social media, με την ίδια να απολαμβάνει την απίστευτη θέα από το σπίτι της.

Η επιχειρηματίας έχει σπίτι στη Χώρα του νησιού, τον οικισμό κάτω από το μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, μια καστροπολιτεία με αρχοντικά δρομάκια και παραδοσιακή αύρα.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια φορούσε ένα denim παντελόνι και ένα τοπ, που έμοιαζε με κορμάκι, με λεπτές τιράντες και πόζαρε με ψηλά τα χέρια, συνοδεύοντας τη φωτογραφία της με τη λεζάντα “Home”.

Η ανάρτηση που έκανε η Τζένη Μπαλατσινού

Τζένη Μπαλατσινού Πάτμος

Το σπίτι της Τζένης Μπαλατσινού στην Πάτμο

Η Τζένη Μπαλατσινού στην Πάτμο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: