Ξάνθη: Γυναίκα «αράχνη» ζήτησε από επιχειρηματία να συναντηθούν για δουλειά και τον λήστεψε

January 7, 2023

Ξάνθη: Γυναίκα «αράχνη» ζήτησε από επιχειρηματία να συναντηθούν για δουλειά και τον λήστεψε


Διαφ.

Δέχθηκε επίθεση από τέσσερις συνεργούς της γυναίκας – Πήραν μεχρι και το αυτοκίνητό του κι έφυγαν

 



Τον ρόλο του “δολώματος” έπαιξε για έναν Έλληνα επιχειρηματία μια Ελληνίδα, η οποία τον έπεισε να συναντηθούν σε περιοχή της Ξάνθης με το πρόσχημα ότι ήθελε να εργαστεί στην επιχείρησή του, αλλά τον παρέσυρε σε ενέδρα που είχαν στήσει τέσσερις συνεργοί της για να τον ληστέψουν!

Οι δυο τους συναντήθηκαν στις 30 Δεκεμβρίου και ξαφνικά το ανυποψίαστο θύμα δέχθηκε επίθεση από τους τέσσερις άνδρες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, τον χτύπησαν και άρπαξαν ένα χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο που είχε πάνω του, ενώ στη συνέχεια πήραν και το Ι.Χ. αυτοκίνητό του, με το οποίο διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το κλεμμένο όχημα βρέθηκε σε άλλη περιοχή της Ξάνθης και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Στο πλαίσιο των ερευνών που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία της γυναίκας- “αράχνης” και ενός Έλληνα που συμμετείχε στη ληστεία. Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Ασφάλεια για να ταυτοποιηθούν και οι υπόλοιποι δράστες.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: