Τα είπε όλα με 4 λέξεις: Η απάντηση της Ιωάννας Πηλιχού για τον Γιάννη Μπέζο, μετά τα όσα είπε ο Φιλιππίδης

January 11, 2023

Τα είπε όλα με 4 λέξεις: Η απάντηση της Ιωάννας Πηλιχού για τον Γιάννη Μπέζο, μετά τα όσα είπε ο Φιλιππίδης


Διαφ.

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Ιωάννα Πηλιχού.Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον άλλοτε τηλεοπτικό της πατριό, Γιάννη Μπέζο, από το «Ευτυχισμένοι Μαζί».

«Δεν έχω προλάβει να δω τι ακριβώς είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης για τον Γιάννη Μπέζο. Εγώ προσωπικά λατρεύω τον κύριο Μπέζο. Είναι κύριος, είναι επαγγελματίας, ο καλύτερος επαγγελματίας που έχω δει σε αυτή τη δουλειά. Έχω μάθει άπειρα πράγματα από αυτόν, είναι δίκαιος, έχει καλή καρδιά, δεν έχω να πω τίποτα αρνητικό» σχολίασε η ηθοποιός που βρέθηκε στην κοπή της πίτας στο θέατρο «Αλάμπρα», μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Κλείνοντας, η Ιωάννα Πηλιχού απάντησε για τη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί»: «Ναι, ο κόσμος μού μιλάει ακόμα για το “Ευτυχισμένοι μαζί”, το έχουν αγαπήσει κι εμείς το έχουμε αγαπήσει. Είναι πολύ ευχάριστο, τόσα χρόνια μετά».

Κατά την απολογία του τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, Πέτρος Φιλιππίδης είπε: «Δεν θα βγω από την καρδιά του κόσμου, δεν είμαι ο Μπέζος».

Μετά από αυτό το σχόλιο για τον Γιάννη Μπέζο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στον «αέρα» του «Happy Day» σε μια εκδήλωση που ακυρώθηκε.

«Χθες ήταν μια τεράστια εκδήλωση στην οποία θα παρίστατο ο Γιάννης Μπέζος. Ακυρώθηκε η εκδήλωση. Βέβαια, η πρόφαση ήταν η ασθένεια ενός εκ των ανθρώπων…» είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή και πρόσθεσε αργότερα ότι: «Απλά, κάποιοι θεώρησαν ότι ήταν μια βολική συγκυρία γιατί μοιραία θα πρωταγωνιστούσε και θα συγκέντρωνε τα βλέμματα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: