Χιλιάδες likes σε 1 ώρα: Η αρετουσάριστη φώτο της κόρης της Πάολα στην κρεβατοκάμαρά της, ”έριξε” το Instagram

January 11, 2023

Χιλιάδες likes σε 1 ώρα: Η αρετουσάριστη φώτο της κόρης της Πάολα στην κρεβατοκάμαρά της, ”έριξε” το Instagram


Διαφ.

Η Παολίνα είναι η μονάκριβη κόρη της Πάολα από τον γάμο της με τον Φώτη Ζογλοπίτη.



Η κοπέλα έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στους γονείς της και προσπαθεί, παρά τις σπουδές της, να βρίσκεται διαρκώς δίπλα τους και να τους στηρίζει, αλλά και να περνά χρόνο μαζί τους.

Η νεαρή κοπέλα κάνει διαρκώς περήφανους τους γονείς της, ενώ το 2021 κατάφερε να περάσει δεύτερη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών.

Έτσι η κόρη της γνωστής τραγουδίστριας μετακόμισε στην συμπρωτεύουσα και απολαμβάνει τη φοιτητική της ζωή αλλά και το ονειρεμένο σπίτι της.

Η Παολίνα διατηρεί ένα πανέμορφο σπίτι στη Θεσσαλονίκη και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μας έδειξε πρόσφατα την ονειρική κρεβατοκάμαρά της.

Φαίνεται ότι η κόρη της Πάολα έχει πολύ γούστο, αφού έχει επιλέξει αρκετά μοντέρνα διακοσμητικά για κάθε χώρο του σπιτιού της.

Παολίνα: Η κόρη της Πάολα μας δείχνει την κρεβατοκάμαρα του φοιτητικού σπιτιού της στη Θεσσαλονίκη

Πριν από μερικές μέρες, η ίδια δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία από την κρεβατοκάμαρα του σπιτιού της, με την ίδια να ποζάρει μπροστά στον καθρέφτη της, με ένα υπέροχο, καθημερινό outfit, που της ταίριαζε φανταστικά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: