«Δεν αντέχω άλλο»: Σε κακή κατάσταση η μητέρα της 12χρονης στον Κολωνό, σκέφτηκε ακόμη και την αυτοκτονία

January 14, 2023

«Δεν αντέχω άλλο»: Σε κακή κατάσταση η μητέρα της 12χρονης στον Κολωνό, σκέφτηκε ακόμη και την αυτοκτονία



Άρση της προσωρινής κράτησης ζητά η μητέρα της 12χρονης, στο πλευρό της βρίσκονται εξ αρχής τα παιδιά της, υποστηρίζοντας την αθωότητά της.



Ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, στην Ευελπίδων, εμφανίστηκε την Παρασκευή η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό που είναι θύμα βιασμού, ζητώντας την άρση της προσωρινής κράτησης ή την αντικατάστασή της με περιοριστικού όρους.
Σε δηλώσεις της στο Star η γυναίκα είπε ότι «περιμένω μια θετική απόφαση για να μπορέσω να συμπαρασταθώ στα παιδιά μου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για την οικογένειά μας».
Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας που κράτησε τρεις ώρες και έγινε σε φορτισμένο κλίμα, η μητέρα της 12χρονης έβαλε τα κλάματα στο τέλος της διαδικασίας. «Φορτισμένο (κλίμα) από πλευράς της μητέρας, η οποία θεωρεί ότι είναι άδικα στην φυλακή, έκλαιγε και έλεγε ότι θέλει να προστατεύσει τα παιδιά της», ανέφερε η συνήγορος της μητέρας, Ασπασία Τριχοπούλου.

Μητέρα 12χρονης : «Αν δεν σκεφτόμουν ότι έχω οκτώ παιδιά, θα είχα βάλει τέλος στη ζωή μου»

Απευθυνόμενη στους δικαστικούς λειτουργούς η γυναίκα είπε, σύμφωνα με πληροφορίες του Star: «Βοηθήστε με να μπορέσω να πάω στα παιδιά μου. Είναι βαριά η κατηγορία αυτή για μια μάνα, η κατηγορία της μαστροπείας. Αν δεν σκεφτόμουν ότι έχω οκτώ παιδιά, θα είχα βάλει τέλος στη ζωή μου».
Δίπλα στη μητέρα τους ήταν τα δυο μεγαλύτερα παιδιά της, τα οποία εξαρχής υποστηρίζουν ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση. Η μεγαλύτερη κόρη, όταν είδε τη μητέρα της να μπαίνει στο δικαστήριο, φώναξε: «Πάμε μαμά…».
«Μαμά σ’ αγαπάμε, κάνε κουράγιο…», φώναξαν τα παιδιά της κατά την αποχώρηση της μητέρας τους και ζήτησαν να της μιλήσουν.
Τα ανήλικα παιδιά είπαν μέσω του Star ότι «στηρίζουμε την μητέρα μας και πιστεύουμε στην αθωότητά της. Είμαστε στο πλευρό της και ελπίζουμε σύντομα κι εκείνη στο δικό μας. Ξέρουμε την αλήθεια και ξέρουμε πως δεν έχει γίνει τίποτα, πάντα ήταν στο πλάι μας».
Από την πλευρά του ο συνήγορος της γυναίκας, Απόστολος Λύτρας, είπε ότι «έδωσε όλες τις εξηγήσεις που έπρεπε και για καταθέσεις και για μηνύματα, είμαι αισιόδοξος. Φέραμε επιπλέον στοιχεία από γείτονες και καθηγητές».
Μετά την εμφάνιση ενώπιον του Συμβουλίου, η γυναίκα οδηγήθηκε ξανά στη φυλακή.

Σπατάλησε τα εκατομμύρια του παππού της, επέλεξε να μείνει μόνη: Η εξαφάνιση της Αθηνάς Ωνάση & η απομόνωση


Πηγή

Διαβάστε επίσης: