«Αγαπηθήκαμε ξανά χάρη στα παιδιά μας»: Σπάει τη σιωπή της η Μυρτώ Αλικάκη για τον γάμο με τον Πέτρο Λαγούτη

January 14, 2023

«Αγαπηθήκαμε ξανά χάρη στα παιδιά μας»: Σπάει τη σιωπή της η Μυρτώ Αλικάκη για τον γάμο με τον Πέτρο Λαγούτη


Διαφ.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» θα βρεθεί σήμερα, Σάββατο 14 Ιανουαρίου, η Μυρτώ Αλικάκη, με σκοπό να μιλήσει για την οικογένειά της.
«Δεν θα ήμουν ο άνθρωπος που είμαι αν δεν είχα τα παιδιά μου» λέει χαρακτηριστικά η ηθοποιός σε προηγούμενη συνέντευξή της.



Σε ένα μικρό απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day», η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα παιδιά της, αλλά και για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Πέτρο Λαγούτη.

Όσον αφορά στα παιδιά της η Μυρτώ Αλικάκη σημείωσε: «Όταν ήμουν 19 χρονών δεν μπορούσα να φανταστώ ότι δεν θα κάνω παιδιά. Ότι είμαι, σε μεγάλο βαθμό, το οφείλω στα παιδιά μου. Εκείνα μού δίνουν κίνητρο να βελτιώνομαι και να ζητάω συγγνώμη. Δεν θα ήμουν ο άνθρωπος που είμαι αν δεν είχα τα παιδιά μου. Πιστεύω ότι θα ήμουν χειρότερη. Περάσαμε πολύ δύσκολα με τον Πέτρο και τα παιδιά μας μάς υποχρέωσαν να συνεννοηθούμε και να αγαπηθούμε ξανά» είπε η ηθοποιός.

Κλείνοντας η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί φέτος, ως μοναχή Κασσιανή στο «Μαύρο Ρόδο», είπε: «Το πρόσωπο που ο καθένας από εμάς εξέφραζε στα παιδιά ή έβγαζε προς τα παιδιά ήταν πάντα ένας λόγος για να αγαπιόμαστε».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: