Κηδεία βασιλιά Κωνσταντίνου: Σε λαϊκό προσκύνημα τελικά η σορός του, η παράκληση της οικογένειάς του

January 14, 2023

Κηδεία βασιλιά Κωνσταντίνου: Σε λαϊκό προσκύνημα τελικά η σορός του, η παράκληση της οικογένειάς του


Διαφ.

Έναν όρο ζήτησε η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου προς όσους επιθυμούν να παραστούν στην κηδεία του για το «τελευταίο αντίο».Τις τελευταίες λεπτομέρειες για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ρυθμίζει η οικογένειά του. Οι γιοι του, Παύλος και Νικόλαος, βρέθηκαν μάλιστα το πρωί της Παρασκευής στη Μητρόπολη Αθηνών όπου θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία. Λίγη ώρα αργότερα εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση.

«Η εξόδιος ακολουθία του Βασιλέως Κωνσταντίνου θα τελεστεί στις 12.00μμ, την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών. Θα ακολουθήσει η ταφή στο Τατόι», αναφέρεται σε αυτή. «Από τις 06.00πμ έως τις 10.30πμ προ της τελετής, η σορός θα βρίσκεται στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου».

Τέλος, η οικογένεια ζήτησε από τους καλεσμένους της αντί στεφάνου να γίνουν δωρεές σε τρία συγκεκριμένα φιλανθρωπικά ιδρύματα.

«Η Οικογένεια έχει ζητήσει από τους καλεσμένους αντί στεφάνου να γίνουν δωρεές σε κάποιο από τα ακόλουθα ιδρύματα ή σε κοινωφελή οργανισμό της επιλογής τους: “Ελπίδα” Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο, Axion Hellas, Φιλανθρωπικό Σωματείο Aurora».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: