Την χώρισε επειδή τον ζήλευε: Δύσκολες ώρες για την Ειρήνη Παπαδοπούλου, τέλος η σχέση της με τον σύντροφό της

January 14, 2023

Την χώρισε επειδή τον ζήλευε: Δύσκολες ώρες για την Ειρήνη Παπαδοπούλου, τέλος η σχέση της με τον σύντροφό της


Διαφ.

Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο ποδοσφαιριστής Αλέξανδρος Πασχαλάκης, χώρισαν τους δρόμους τους.Το ζευγάρι δήλωνε μέχρι εσχάτως τρελά ερωτευμένο και ευτυχισμένο.

Τόσο η γνωστή τραγουδίστρια, όσο και ο γνωστός τερματοφύλακας έχουν επιλέξει φανερά να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας Real Life που είχαν κυκλοφορήσει καιρό, το ζευγάρι βρισκόταν σε αναζήτηση νέας στέγης στα νότια προάστια της Αθήνας. Συγκεκριμένα ο 33χρονος τερματοφύλακας, είχε έρθει στην Αθήνα, όχι μόνο για διακοπές αλλά για να μείνει μόνιμα μιας και πραγματοποιήθηκε η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Παρόλα αυτά, φαίνεται πως η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα αποκάλυψε μέσω βίντεο στο Tik Tok ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός από την Θεσσαλονίκη, Κωστής Ραπτόπουλος, τονίζοντας μάλιστα ότι χώρισαν ήσυχα και ο λόγος ήταν η ζήλεια της γνωστής τραγουδίστριας.

«Βρήκα τον άνθρωπό μου, ήθελα οικογένεια»: Η Ιωάννα Μαλέσκου σπάει 1η φορά τη σιωπή της για την εγκυμοσύνη

Ειρήνη Παπαδοπούλου
Πέρα από αυτό όμως, η Ειρήνη έχει διαγράψει όλες τις φωτογραφίες που είχε ανεβάσει στον λογαριασμό της στο Instagram, με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ενώ το ίδιο ισχύει και στο προφίλ του τερματοφύλακα.

«Όταν επιλέγω έναν άνθρωπο και με επιλέγει, δεν το κάνω για να περάσω καλά. Υπάρχουν κοινά όνειρα με τον Αλέξανδρο. Είμαι μια κλασική γυναίκα που στα όνειρά μου είναι η δημιουργία οικογένειας» είχε πει πριν καιρό η τραγουδίστρια μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: