«Έτσι φωνάζουμε τον γιο μας»: Οι πρώτες δηλώσεις Ιωάννας Τούνη – Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά τη γέννηση του μωρού

January 14, 2023

«Έτσι φωνάζουμε τον γιο μας»: Οι πρώτες δηλώσεις Ιωάννας Τούνη – Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά τη γέννηση του μωρού


Διαφ.

Τις πρώτες τους δηλώσεις σε τηλεοπτική κάμερα έκαναν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μετά τη γέννηση του γιου τους.Το ζευγάρι μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και πάλι» και αναφέρθηκε στις πρώτες στιγμές με τον νεογέννητο γιο τους, αλλά και τις δυσκολίες του τοκετού. Οι δυο τους αποκάλυψαν μάλιστα πως αποκαλούν τον νεογέννητο γιο τους «πεσκεσάκι».

«Είναι περίεργα, ωραία περίεργα. Είναι πρωτόγνωρο αυτό που ζούμε, αλλά εντάξει. Μου αρέσει λίγο να έχω άγνοια κινδύνου. Όλοι μου έλεγαν: «είδες βιντεάκια πώς γίνεται ο τοκετός;». Είπα: «εντάξει, θα είμαι με κλειστά μάτια και θα κάνω ό,τι μου πούνε». Θέλαμε να το πάμε φυσιολογικά, γιατί είχε πάρει θέση το μωρό. Ήταν όλα καλά, αλλά μάλλον δεν ήταν και τόσο σωστή η θέση του, κάτι σφήνωσε, κάτι έγινε. 20 ώρες το παλεύαμε με τον Δημήτρη να βγει φυσιολογικά, αλλά τελικά δεν γινόταν και όταν η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο μου λένε: «μπαίνεις για χειρουργείο τώρα», είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.
 

Αγωνία για τον Στέλιο Ρόκκο: Εκτάκτως σε νοσοκομείο της Αθήνας με συμπτώματα εμφράγματος

Ιωάννα Τούνη: «Είναι δικό μας αυτό;»

«Με τον Δημήτρη το φωνάζουμε πεσκεσάκι. Το βλέπουμε και λέμε: «θα μείνει δηλαδή εδώ; Είναι δικό μας αυτό;». Δεν το ‘χω πιστέψει κάπως ακόμη, δεν το έχω συνειδητοποιήσει απόλυτα. Το βλέπω εδώ και λιώνω, αλλά κάπως νιώθω και ένα σφίξιμο. Για μένα είναι το πιο όμορφο μωρό που έχω δει», πρόσθεσε η Ιωάννα Τούνη για το πώς αντιλαμβάνονται τον ερχομό του μωρού.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πρόσθεσε: «Μάθαμε όλους τους ιατρικούς όρους, δεν μεταφέραμε στην Ιωάννα πάρα πολλά πράγματα. Είχαμε μία δύσκολη εγκυμοσύνη, τέλος καλό όλα καλά. Ήμουν μέσα στον τοκετό και αναθεωρείς πολλά πράγματα για τις γυναίκες. Εκείνη την ώρα αντιλαμβάνεσαι τι περνάνε, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Αυτό το πράγμα που είσαι τόσο κοντά στη ζωή και στον θάνατο το έζησα. Ήταν πολύ δύσκολο αυτό που βίωσα μέσα στο χειρουργείο. Από μένα έχουν πολύ μεγάλο σεβασμό οι γυναίκες, πόσο μάλλον οι μανούλες. Τέτοια συναισθήματα δεν περίμενα πως θα τα είχα. Για μένα δε με ενδιαφέρει κάτι, για τον μικρούλι αν συμβεί οτιδήποτε…».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: