«Γονάτισα στον τάφο του»: Συγκλονίζει η μαρτυρία του Κούλλη Νικολάου για τον γιο του, το θαύμα που έζησε

January 15, 2023

«Γονάτισα στον τάφο του»: Συγκλονίζει η μαρτυρία του Κούλλη Νικολάου για τον γιο του, το θαύμα που έζησε


Διαφ.

Συνέντευξη εφ όλης της ύλης έδωσε ο Κούλλης Νικολάου στο On Time Σαββατοκύριακο και μίλησε για τη ζωή του και την οικογένειά του.



Την πίστη του στον Θεό αλλά και το τάμα τους στον Άγιο Νεκτάριο έκανε γνωστό ο ηθοποιός και παραγωγός.

Ο Κούλλης Νικολάου είναι εδώ και χρόνια παντρεμένος με τη σύζυγό του, Κλαίρη με την οποία, όπως είναι φυσικό έχει πολλά κοινά σημεία, ωστόσο το κομμάτι της πίστης είναι πολύ σημαντικό και για τους δύο.

Κούλλης Νικολάου: «Εγώ ήμουν 32 χρονών και εκείνη 20»

Κούλλης Νικολάου

«Ήμουν στο θέατρο και ήρθε να δει τη θεία της που παίζαμε μαζί και έτσι γνωριστήκαμε. Ήμουν σε μια φάση της ζωής μου που δεν μου έβγαινε να παντρευτώ και δεν ήθελα σοβαρή σχέση, μέχρι που την γνώρισα. Εγώ ήμουν 32 χρονών και εκείνη 20 και οι γονείς της είχαν τους προβληματισμούς τους αλλά το ξεπέρασαν εύκολα», είχε πει ο ηθοποιός για τη γνωριμία του με τη σύζυγό του.

Συγκινητική και μάλιστα προσωπική αποκάλυψη είναι αυτή, που έκανε ο Κούλλης Νικολάου και αφορά στο γιο του, Νεκτάριο, ο οποίος πήρε το όνομα του από τον Άγιο, στον οποίο πιστεύει πολύ όλη η οικογένεια.

Κούλλης Νικολάου: «Πιστεύω στον Θεό. Έχω βιώσει το θαύμα του Αγίου Νεκταρίου»

Πιστεύετε πολύ στα Θεία. Μάλιστα, η σύζυγος σας, Κλαίρη, από νεαρή ηλικία είχε πει πως αν έκανε ποτέ αγόρι θα τον έβγαζε Νεκτάριο, το οποίο και αποδεχθήκατε καθώς είχε κάνει τάμα. Έχετε βιώσει το θαύμα του Αγίου;

«Πείτε μια προσευχή για τον Γιώργο»: Ο Δασκαλάκης ξανά σε χημειοθεραπείες, η έκκληση του φίλου του Νεκτάριου Σφυράκη

Ναι, πιστεύω στον Θεό, στη δύναμη αυτή που πιστεύουν οι άνθρωποι χιλιάδες χρόνια τώρα. Επικαλούμαι τον θεό, λατρεύω τον Χριστό μας και νιώθω τυχερός που η Κλαίρη είχε κάνει τάμα στον Άγιο Νεκτάριο να δώσει το όνομα του στον γιο μας. Ναι, έζησα το θαύμα του Αγίου Νεκταρίου που προστάτεψε το παιδί μου όταν παρουσίασε, μωρό, συνδρομο πυρετικών σπασμών.

Κούλλης Νικολάου
Τη μια φορά ήμασταν στη Θεσσαλονίκη και την άλλη στην Κύπρο και με τη χάρη του και τη βοήθεια των γιατρών το αντιμετωπίσαμε. Όμως ξανασυνέβη σε άλλες δυο φορές και τότε άρχισα να προσεύχομαι και να παρακαλάω γονατιστός τον Άγιο να προστατέψει το παιδί μου. Είδα το παιδί μου να συνέρχεται! Έχω πάει στην Αίγινα αρκετές φορές και γονάτισα στον τάφο του Αγίου Νεκταρίου ζητώντας τη βοήθεια του και να ευλογεί το παιδί μας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: