«Πείτε μια προσευχή για τον Γιώργο»: Ο Δασκαλάκης ξανά σε χημειοθεραπείες, η έκκληση του φίλου του Νεκτάριου Σφυράκη

January 15, 2023

«Πείτε μια προσευχή για τον Γιώργο»: Ο Δασκαλάκης ξανά σε χημειοθεραπείες, η έκκληση του φίλου του Νεκτάριου Σφυράκη


Διαφ.

Τον δικό του προσωπικό γολγοθά διανύει ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης, ο οποίος δίνει μεγάλη μάχη με τον καρκίνο.Πριν λίγες ημέρες, έκανε την 9η χημειοθεραπεία και σε λίγες μέρες θα κάνει την 10η. Την προτελευταία πριν τη στιγμή που θα έρθει στην Αθήνα για να κάνεις τις εξετάσεις που θα δείξουν αν και πόσο οι χημειοθεραπείες αυτές βοήθησαν στην κατάσταση της υγείας του.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Δασκαλάκης, έχει πόνους και περνά δύσκολα, ενώ μας συγκλόνισε προχθές όταν δημοσίευσε φωτογραφία από την τελευταία του χημειοθεραπεία. Στην ανάρτηση του είχε γράψει: «Τουλάχιστον όταν κοιμάσαι λιγάκι από τη χημεία που παίρνει το σωματάκι μας δεν πονάς».

Δίπλα του στέκεται βράχος, η σύντροφός του Μαρία Ντινόρη, η οποία τον φροντίζει και ταυτόχρονα καταφέρνει να τον ηρεμεί και να του «ανεβάζει» όπως λέμε την ψυχολογία σε αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες της ασθένειας.

Κοντά του όμως είναι και πολλοί συνάδελφοί του και ανάμεσα σε αυτούς ο γνωστός τραγουδιστής Νεκτάριος Σφυράκης ο οποίος κάνει έκκληση σε όλο τον κόσμο να προσευχηθούν μαζί και να στείλουν όλη τους τη θετική ενέργια στον Γιώργο.

Ευχάριστα νέα: Κέρδισε τη μάχη ο Στέλιος Ρόκκος μετά το έμφραγμα που έπαθε – «Παιδιά ο Στέλιος είναι καλά»

Το okmag επικοινώνησε με τον Νεκτάριο Σφυράκη ο οποίος αποκάλυψε ότι παρά το γεγονός ότι δεν έχει γνωρίσει ποτέ προσωπικά τον Γιώργο Δασκαλάκη, ενδιαφέρθηκε για εκείνον βλέποντας την κατάσταση της υγείας του και την μάχη του με τον καρκίνο και αποφάσισε να τον βοηθήσει έστω και με το να οργανώσει μια ομαδική προσευχή. Έτσι ο Νεκτάριος Σφυράκης μας προσκαλεί στις 17/01/2023 και ώρα 21:00 να προσευχηθούμε και να στείλουμε τη σκέψη και θετική μας ενέργεια για τον Γιώργο Τσαμπίκο Δασκαλάκη με την προσευχή του Αγίου Παρθενίου για καρκινοπαθείς, όπως αναφέρει στο okmag. «Το σημαντικό είναι να συντονιστούμε όλοι τη συγκεκριμένη μέρα και ώρα και να προσευχηθούμε για τον Γιώργο σε όποιο θεό κι αν πιστεύουμε» προσθέτει.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: