Σε απόγνωση οικογένεια στην Πατήσια: Τους κάνουν έξωση για 881 ευρώ οφειλές σε κοινόχρηστα (vid)

January 14, 2023
Μια τριμελής οικογένεια στην Πατήσια απειλείται να μείνει στον δρόμο.

Τον κίνδυνο να μείνει στον δρόμο αντιμετωπίζει μια τριμελής οικογένεια στα Πατήσια, μετά από πλειστηριασμό του διαμερίσματός της για οφειλή κοινοχρήστων 881 ευρώ.


Διαφ.

Δικαστικός επιμελητής με τη συνοδεία αστυνομικών, έφτασε τα ξημερώματα της Παρασκευής (13/1) στο σπίτι της οικογένειας και προσπάθησαν να σπάσουν την πόρτα.

Πριν από δύο χρόνια, η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, αμφισβητούσε τις χρεώσεις των λογαριασμών των κοινοχρήστων και αρνιόταν να τις πληρώσει μέχρι που κάποιοι ένοικοι στην πολυκατοικία προσέφυγαν δικαστικά εναντίον της. «Για 800 ευρώ, σε ποια κοινωνία ζούμε; Τι νόμοι είναι αυτοί, πού ζούμε;», ανέφερε η μητέρα των δύο παιδιών στον ALPHA.

Όπως αποκάλυψε, εκείνη την ώρα που πήγε να μπουν ο δικαστικός επιμελητής και η Αστυνομία βρισκόταν στο σπίτι μαζί με το παιδί της, το οποίο ετοιμαζόταν για να δώσει μάθημα στο Πολυτεχνείο. Η ίδια ετοιμαζόταν για τη δουλειά όταν και άκουσε τους θορύβους, ζητώντας από τους Αστυνομικούς να καλέσει – τουλάχιστον – κλειδαρά για να γίνει ανθρώπινα η διαδικασία.

Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Μάλιστα, έξω από το σπίτι της οικογένειας πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, όπου μεταξύ άλλων έδωσαν το παρών ο βουλευτής του ΚΚΕ, Χρήστος Κατσώτης και ο βουλευτής του ΜέΡΑ 25, Κρίτωνας Αρσένης.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: