Δυστυχώς δεν τα κατάφερε: Νεκρός ο 22χρονος μετά τη μοιραία βουτιά στη θάλασσα – Είχε μείνει παράλυτος

January 15, 2023

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε: Νεκρός ο 22χρονος μετά τη μοιραία βουτιά στη θάλασσα – Είχε μείνει παράλυτος


Διαφ.

Ένας 22χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν σε κλινική της Λάρισας και βρέθηκε χωρίς της αισθήσεις του, προχθές το βράδυ έγραψε τον επίλογό του.



Ο 22χρονος είχε μείνει παράλυτος έπειτα από βουτιά σε θάλασσα και για δύο χρόνια νοσηλευόταν μετά από χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ από τον περασμένο Μάρτιο διακομίστηκε σε κέντρο αποκατάστασης της περιοχής, όπου, λίγο πριν τις 10 προχθές το βράδυ, άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με μαρτυρίες οικιών, ο 22χρονος Αλβανός υπήκοος τον Ιούλιο 2022 κάνοντας βουτιά στη θάλασσα τραυματίστηκε σοβαρά, με αποτέλεσμα να μείνει παράλυτος σε όλο του το σώμα παρά τις χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Από τον Μάρτιο του 2022 είχε διακομιστεί σε κέντρο αποκατάστασης της Λάρισας, όπου νοσηλευόταν έχοντας επαφή με το περιβάλλον, αλλά προχθές το βράδυ από το νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ παρά τις προσπάθειες των γιατρών, τελικά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Ελευθερία οι οίκοι του άτυχου νέου, χωρίς να επιρρίπτουν ευθύνες για τον θάνατο του αγαπημένου τους προσώπου, ζήτησαν να πληροφορηθούν τα αίτια του θανάτου και στο πλαίσιο αυτό, από το Αστυνομικό Τμήμα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική έρευνα, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: