«Ο Σεφερλής μου ζητά 7.000€ επειδή είπα αυτό, θα μείνω άφραγκος»: Οικονομική καταστροφή για Γιώργο Λαμπάτο

January 16, 2023

«Ο Σεφερλής μου ζητά 7.000€ επειδή είπα αυτό, θα μείνω άφραγκος»: Οικονομική καταστροφή για Γιώργο ΛαμπάτοΈχοντας χάσει τη δικαστική διαμάχη με τον Μάρκο Σεφερλή, ο Γιώργος Λαμπάτος εξομολογήθηκε την αδυναμία του να καταβάλλει την αποζημίωση.Ο Γιώργος Λαμπάτος μίλησε στο «Γεια σου» και στον Ισίδωρο Φίκαρη για την δικαστική απόφαση που πάρθηκε στην διαμάχη του με τον Μάρκο Σεφερλή.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη και τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών.

«Δεν καταφέραμε να έχουμε την αναβολή της δίκης για ένα πρόβλημα που είχε από τον δικηγόρο μου. Για δεύτερη φορά δικάζομαι ερήμην μου. Αισθάνομαι αδικημένος με την έννοια ότι ένας άνθρωπος, που εξιστορεί τα γεγονότα τα οποία συνέβησαν, να καταδικάζεται γιατί λέει την αλήθεια. Όχι δεν το μετάνιωσα. Είμαι στενοχωρημένος για τα χρήματα γιατί είναι πολύ δύσκολο για εμένα να πληρωθούν. Όμως θα το υποστώ. Μπορεί να είμαι χωρίς φράγκο, αλλά αισθάνομαι περήφανος γιατί μίλησα κι αυτό ήθελα να κάνω», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λαμπάτος για τον Μάρκο Σεφερλή.
 

Θρήνος στο Βόλο: Νεκρός 47χρονος πατέρας 2 παιδιών μέσα στο σπίτι του, κανείς δεν κατάλαβε τι έγινε και πότε

«Πιστεύω ότι αυτός ο άνθρωπος καταστράφηκε από τον εαυτό του. Είχε μια ευκαιρία να μετρήσει τα λάθη του, να λυτρωθεί και να ζητήσει συγγνώμη. Έχασε την τελευταία ευκαιρία να ανακτήσει την αξιοπρέπεια που έπρεπε να έχει… Δεν παραδέχεται τίποτα, επομένως η απολογία του είναι μηδενικής σημασίας. Θα μπορούσε να σταθεί στα λάθη που έκανε αυτός κι όχι να ψεύδεται με αυτόν τον τρόπο. Είναι ένα ψέμα, μια απολογία του τίποτα…», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λαμπάτος για τον Πέτρο Φιλιππίδη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: