Κούκλος & εξαιρετικά ταλαντούχος: Ο άγνωστος γιος της Κάρμεν Ρουγγέρη, Βίκτωρ Κουλουμπής, είναι πετυχημένος μουσικός

January 16, 2023

Κούκλος & εξαιρετικά ταλαντούχος: Ο άγνωστος γιος της Κάρμεν Ρουγγέρη, Βίκτωρ Κουλουμπής, είναι πετυχημένος μουσικός



Τα καλλιτεχνικό «μικρόβιο» της μητέρας τους κληρονόμησαν τόσο η κόρη όσο και ο γιος της Κάρμεν Ρουγγέρη, ο οποίος αποφεύγει τη δημοσιότητα.



Και μπορεί η ηθοποιός όσα χρόνια είναι στη δημοσιότητα να απασχολεί μόνο με τις δουλειές της, ωστόσο αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι ότι εκτός από την κόρη της, που είναι μια από τις πιο ταλαντούχες και αξιόλογες ηθοποιούς και ο γιος της ασχολείται με την Τέχνη.

γιος

Πιο συγκεκριμένα, ο γιος της Κάρμεν Ρουγγέρη, Βίκτωρ, είναι μπασίστας και μάλιστα πολύ επιτυχημένος.

Συνήθως οι ηθοποιοί είναι αρνητικοί στο να ακολουθήσουν τα παιδιά τους το ίδιο επάγγελμα.

Πέρασα υπέροχα σ’ αυτό το επάγγελμα και δεν θα ήθελα να εμποδίσω κανέναν. Δόξα τω Θεώ, πορεύτηκα καλά σ’ αυτόν τον χώρο, έζησα στιγμές ευτυχίας και να σου πω και κάτι. Όταν ένα παιδί έχει ένα όνειρο να κάνει κάτι, δεν μπορείς να του το κόβεις. Το μόνο που λέω και το είπα και στην κόρη μου είναι: Έχε υπόψη σου ότι πρέπει συγχρόνως να έχεις γνώσεις, έτσι ώστε, σε περίπτωση που δεν μπορείς να ζήσεις από το θέατρο, να κάνεις και κάτι άλλο στη ζωή σου. Όπως έκανα κι εγώ. Έφτιαχνα νυφικά, τα οποία ζωγράφιζα, και μπομπονιέρες και με αυτά τα λεφτά έφτιαξα το σπίτι μου. Μη νομίζεις ότι από το θέατρο βγάζεις τρελά χρήματα.

Έχετε κι έναν γιο, για τον οποίο δεν γνωρίζουμε και πολλά. Εκείνος με τι ασχολείται;

Ο γιος μου, ο Βίκτωρ Κουλουμπής, είναι μπασίστας.

Δείτε φωτογραφίες με τον γιο και την κόρη της

γιος


Πηγή

Διαβάστε επίσης: