«Ήταν μια χαρά και ξαφνικά κατέρρευσε στο γήπεδο»: Θρήνος για τον 20χρονο Ηλία στο Μουζάκι

January 16, 2023

«Ήταν μια χαρά και ξαφνικά κατέρρευσε στο γήπεδο»: Θρήνος για τον 20χρονο Ηλία στο Μουζάκι



Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Καρδίτσας η είδηση ότι 20χρονος «έσβησε» ξαφνικά στο γήπεδο κατά τη διάρκεια αγώνα ποδοσφαίρου.



Βαρύ πένθος έχει σκορπίσει στο Μουζάκι της Καρδίτσας η ξαφνική απώλεια του 20χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο γήπεδο του Μαυρομματίου σήμερα νωρίς το μεσημέρι.

Ο αδικοχαμένος Ηλίας αγωνιζόταν με την ομάδα του Καραϊσκάκη Μαυρομματίου κόντρα στη Δόξα Αμπέλου όταν για άγνωστο λόγο κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο χωρίς τις αισθήσεις του.

γήπεδο

Ο αγώνας διεκόπη, με τους ποδοσφαιριστές και τον γιατρό της ομάδας να εισέρχονται στο γήπεδο και να προσπαθούν να τον επαναφέρουν κάνοντάς του ΚΑΡΠΑ.

Ο 20χρονος δεν επανήλθε, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μουζακίου και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο της Καρδίτσας. Εκεί, πάρα τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, κατέληξε.




 

Ψυχρή εισβολή με τσουχτερό κρύο και χιόνια τις επόμενες ημέρες: Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από τον θάνατο του παιδιού γήπεδο ενώ συγγενείς, φίλοι και συμπαίκτες του νεαρού δεν μπορούν να πιστέψουν τον άδικο και πρόωρο χαμό του 20χρονου.

«Κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο. Ήταν μια χαρά το παιδί, απλά ξαφνικά κατέρρευσε. Ήταν αθλητής της ομάδας και είχε παίξει κανονικά σε όλους τους αγώνες χωρίς κανένα πρόβλημα. Ήταν υγιέστατος και είχε όλα τα χαρτιά από τους γιατρούς. Του έκαναν ΚΑΡΠΑ, αλλά έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο. Περιμένουμε και εμείς την ιατροδικαστική έκθεση για να μάθουμε τι συνέβη», λέει στο protothema.gr ένας συναθλητής του, που βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο την ώρα που κατέρρευσε ο 20χρονος ποδοσφαιριστής.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του ποδοσφαιριστή στο γήπεδο αναμένεται να φανούν μετά τη διενέργεια νεκροψίας και νεκροτομής.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: