"Το πρόσωπο μου έχει παραμορφωθεί": Σοκάρει η εικόνα της Ρεγγίνας Μακέδου μετά τις χημειοθεραπείες, το μήνυμά της

January 18, 2023

“Το πρόσωπο μου έχει παραμορφωθεί”: Σοκάρει η εικόνα της Ρεγγίνας Μακέδου μετά τις χημειοθεραπείες, το μήνυμά της


Διαφ.

Σε μία μακροσκελή ανάρτηση προχώρησε η Ρεγγίνα Μακέδου, το απόγευμα της Τρίτης 17/1. Η γυμνάστρια και πρώην παίκτρια του DWTS, η οποία παρέδωσε μαθήματα δύναμης και αισιοδοξίας με τη θετική στάση της ενάντια στη λευχαιμία, δημοσίευσε δύο συγκλονιστικές φωτογραφίες στο λογαριασμό της στο Instagram.Πιο συγκεκριμένα, η Ρεγγίνα Μακέδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram δύο εικόνες από το «πριν» και το «μετά» της χημειοθεραπείας.

Ρεγγίνα Μακέδου: Η αλλαγή στην εμφάνισή της από τις χημειοθεραπείες

«Δες τις δυο φωτογραφίες! Ξέρεις τι είναι φάρμακο? Χημεία? Κορτιζόνη? Ξέρεις τι είναι εκτός από όσα τραβάς να βλέπεις τον εαυτό σου στο καθρέφτη παραμορφωμένο?

Πολλά κορίτσια που περνάνε κάποιο πρόβλημα και παραμορφώνεται από τα φάρμακα το πρόσωπο τους μου στέλνουν μηνύματα απεγνωσμένα! Πάντα λέω κοίτα την υγεία σου η εμφάνιση έρχεται δεύτερη, όμως τις καταλαβαίνω… και μετά λέω θα γίνει ξανά όπως πριν… και μένα μου τα παν άλλες κοπέλες που το πέρασαν, κοίτα να γίνεις καλά και όλα σιγά σιγά με τον καιρό θα αρχίσουν να επανέρχονται! Πρώτα όμως η υγεία μας!

“Έρχεται γερή κατεβασιά κρύου”: Προειδοποίηση Αρναούτογλου για ραγδαία επιδείνωση – Πού θα χιονίσει

Το πρόσωπο μου έχει παραμορφωθεί ξανά και ξανά και ξανά… δεν μου ήταν ευχάριστο όχι! Πίστευα όμως τα κορίτσια που μου έδιναν δύναμη και εγώ θέλω εσύ να πιστέψεις εμένα!!!

Και τα μαλλιά θα βγουν και το πρόσωπο θα φτιάξει συγκεντρώσου στον αγώνα σου και όχι στην εμφάνιση σου σε παρακαλώ!!! Άλλωστε είσαι πάντα όμορφη δες το!!!» έγραψε η Ρεγγίνα Μακέδου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Regina Makedou (@regina_makedou)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: