"Είχαμε συνεννοηθεί": Η Βρισηίδα Ανδριώτου παραδέχτηκε αυτό που όλοι περίμεναν για τον Σπύρο Μαρτίκα

January 17, 2023

“Είχαμε συνεννοηθεί”: Η Βρισηίδα Ανδριώτου παραδέχτηκε αυτό που όλοι περίμεναν για τον Σπύρο Μαρτίκα


Διαφ.

Στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», ήταν καλεσμένη η Βρισηίδα Ανδριώτου, ύστερα από την οικειοθελή της αποχώρηση από το Survivor All Star και την επιστροφή της στην Ελλάδα.Ο Νίκος Μουτσινάς υποδέχθηκε την πρώην παίκτρια του Survivor και συζήτησε μαζί της για την αποχώρησή της αλλά και τις εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ανδριώτου: «Είχαμε συζητήσει με τον Σπύρο αν γινόταν κάτι σοβαρό, να φεύγαμε μαζί»

«Ο Σπύρος δεν περίμενε ότι θα φύγω. Ξέρει ότι δεν τα παρατάω ποτέ και κάνω πράγματα συνέχεια, πιέζω τον εαυτό μου για να βοηθήσω τους πάντες. Πάντα είμαι σε όλους δίπλα. Δίνω το 100% και δεν αφήνω τον εαυτό μου να χαρεί, θα είμαι εκεί για όλους. Του είπα ότι πιεζόμουν στο αγώνισμα. Του έλεγα: δεν είμαι καλά, δεν θέλω να πεθάνω στο παιχνίδι, δεν αντέχω, παθαίνω κρίσεις πανικού και μου έλεγε ότι είναι της στιγμής. Όχι, δεν είναι ότι έχασα, δεν είμαι καλά, θέλω να φύγω του έλεγα. Εμείς όλη αυτή την πίεση την είχαμε μία βδομάδα κι εσείς είδατε τρεις μέρες. Την έναρξη τη γυρίσαμε δυο μέρες, εσείς την είδατε σε ένα επεισόδιο.

Άβαφη στην αγκαλιά του Ρέμου: Η Υβόννη μοιράστηκε τα ευχάριστα με 1 φωτο & οι αντιδράσεις πέφτουν “βροχή”

Το είχαμε συζητήσει από πριν και είχαμε συνεννοηθεί ότι αν γίνει κάτι πάρα πολύ σοβαρό έξω και σε ενημερώσουν – γιατί στο σοβαρό σε ενημερώνουν – τότε ναι θα έρθω μαζί σου. Το ότι το σώμα μου δεν άντεξε και προτίμησα την ψυχολογική μου υγεία από τα λεφτά και τη δημοσιότητα, ο Σπύρος γιατί να φύγει; Αφού περνάει καλά. Μου λείπει ο Σπύρος, τον θέλω στη ζωή μου και να ζήσουμε τη ζωή μας. Εφόσον το επιλέξαμε θα στηρίξω την κάθε του επιλογή» αποκάλυψε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Ανδριώτου: «Ο Σπύρος είναι ο μόνος που παίζει το παιχνίδι, οι άλλοι κάνουν διακοπές»

«Ο Σπύρος είναι ο μόνος που παίζει το παιχνίδι. Οι άλλοι κάνουν και λίγο διακοπές. Δεν είναι Ολυμπιακοί Αγώνες, πάμε-παίζουμε-φεύγουμε. Είναι reality και θέλει στρατηγική. Το ότι οι άλλοι δεν το δείχνουν δεν σημαίνει ότι δεν έχουν στρατηγική, ούτε ο Σπύρος είναι αυτό που δείχνει» σχολίασε για τον σύντροφό της η Βρισηίδα Ανδριώτου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: