Τρισευτυχισμένη η Βίκυ Καγιά 5 χρόνια μετά την γέννηση του 2ου παιδιού της, το είπε με μία φώτο κι όλοι της εύχονται

January 20, 2023

Τρισευτυχισμένη η Βίκυ Καγιά 5 χρόνια μετά την γέννηση του 2ου παιδιού της, το είπε με μία φώτο κι όλοι της εύχονται


Διαφ.

Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς έχουν δύο παιδιά, με τον γιό τους, Κάρολο, να κλείνει τα 5, γιορτάζοντας με την πιο εντυπωσιακή τούρτα.Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς είναι ένα αγαπημένο ζευγάρι που έχει αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά. Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και δέκα χρόνια περίπου και παραμένουν αγαπημένοι και ερωτευμένοι.

Αν και Βίκυ Καγιά δεν δείχνει συχνά τα παιδιά της Μπιάνκα και Κάρολο, δεν παραλείπει ποτέ να τους ευχηθεί στα γενέθλιά τους.

Σαν σήμερα πριν από πέντε χρόνια η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο τον γιο της Κάρολο, ο οποίος βαφτίστηκε το περασμένο καλοκαίρι σε ηλικία 4 ετών σε χλιδάτη βάφτιση στο Μονακό.

Όπως έχουμε δει, ο Κάρολος είναι ίδιος ο πατέρας του, σε αντίθεση με την αδελφή του που έχει κληρονομήσει τα γονίδια της μαμάς της.

Ο Κάρολος είναι μαθητής νηπιαγωγείου και πηγαίνει σχολείο, ωστόσο η τούρτα του είναι έτοιμη και τον περιμένει στο σπίτι, όπως μας έδειξε η Βίκυ Καγιά.

Το πρωί της Παρασκευής, η Βίκυ Καγιά με ένα στόρι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έδιξε στους διαδικτυακούς της φίλους και followers την απίστευτη παιδική τούρτα του γιου της Καρόλου.
Συγκεκριμένα, η τούρτα έχει θέμα Sonic the Hedgehog, έναν παιδικό ήρωα που λατρεύουν τα μικρά παιδιά.

The big 5! Happy Birthday to our sweet boy! ” έγραψε στη λεζάντα η χαρούμενη μαμά Βίκυ Καγιά.

Βίκυ Καγιά


Πηγή

Διαβάστε επίσης: