Τέλος από το Πρωινό ο Βασίλης Νομικός: Σε αναμμένα κάρβουνα η Σκορδά – Τσακώθηκε και δεν εμφανίστηκε στο πλατό;

January 20, 2023

Τέλος από το Πρωινό ο Βασίλης Νομικός: Σε αναμμένα κάρβουνα η Σκορδά – Τσακώθηκε και δεν εμφανίστηκε στο πλατό;Ο Βασίλης Νομικός αποχωρεί από την εκπομπή το «Πρωινό μας», όπως αποκλειστικά ενημέρωσε το Znews και ο Γιώργος Μπέζας.Εκτός της εκπομπής Πρωινό Μας βρίσκεται σήμερα 20/01 ο συνεργάτης της Φαίης Σκορδά, χωρίς όμως να γίνεται από την παρουσιάστρια κάποια παραπάνω αναφορά στην έναρξη της εκπομπής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, όλη την εβδομάδα, υπήρχε ένταση ανάμεσα σε συνεργάτες και του συγκεκριμένου ατόμου, καθώς εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια του για την θεματολογία της εκπομπής και όχι μόνο.

Τον τελευταίο καιρό η εκπομπή βασίζεται στο Survivor All Star και με αφορμή το γεγονός αυτό αλλά και σε συνδυασμό με μερικά σχόλια που έγιναν ανάμεσα σε μέλη του πάνελ οδήγησαν τον εν λόγω άνθρωπο να μην εμφανιστεί σήμερα στην εκπομπή.

Παρά τις συσκέψεις και τις διεργασίες, οι δύο πλευρές προχώρησαν κοινή συναινέσει στη λήξη της συνεργασίας τους.
ΣΚΑΪ και Νομικός αποφάσισαν ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν να συνεργάζονται έχοντας όμως διατηρήσει ένα άψογο κλίμα μεταξύ τους.

Μάλιστα ο δημοσιογράφος, ήταν το πρωί στα παρασκήνια της εκπομπής, παρότι δεν βγήκε στον αέρα για να ευχαριστήσει και να αποχαιρετήσει τους συνεργάτες του και φυσικά τη Φαίη Σκορδά με την οποία διατηρεί εγκάρδιες σχέσεις.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: