«Στο χειρουργείο με αιματοκρίτη 17»: Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για τον Γολγοθά της Ιωάννας Τούνη την ώρα της γέννας

January 20, 2023

«Στο χειρουργείο με αιματοκρίτη 17»: Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για τον Γολγοθά της Ιωάννας Τούνη την ώρα της γένναςΑποκαλύψεις για τη δυσκολία του τοκετού έκαναν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη ανεβάζοντας ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.Οι δυο τους εδώ και περίπου δέκα μέρες βιώνουν την απόλυτη ευτυχία με τον ερχομό του γιου τους, που άλλαξε για πάντα τη ζωή τους.
 

Κάτι που παραδέχονται και οι ίδιοι σε μία σειρά βίντεο που ανέβασε εκείνος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σε ένα Q&A που έστησε με τους διαδικτυακούς του φίλους για να μοιραστεί μαζί τους αυτά τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που βιώνει μαζί με τη σύντροφό του.

Ο παρουσιαστής πήρε τον λόγο στα περισσότερα από τα ερωτήματα που του τέθηκαν, με την Ιωάννα Τούνη να αναφέρεται και εκείνη συχνά σε διάφορα πράγματα που την αφορούν.

Της έκανε πρόταση χθες, παντρεύονται αύριο: Σε πελάγη ευτυχίας ο Θανασάκης του Ευτυχισμένοι Μαζί

Όταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μπήκε εκτάκτως στο χειρουργείο της γέννας

Όταν για παράδειγμα ρωτήθηκαν για την εμπειρία του τοκετού, η Ιωάννα δεν έκρυψε ότι ζορίστηκε πολύ, επισημαίνοντας ότι ο τοκετός για εκείνη κράτησε σχεδόν μία ολόκληρη μέρα αφού πήγαιναν για φυσιολογικό τοκετό. Όμως, όταν διαπιστώθηκε ότι το μωρό δεν έρχεται, ο γιατρός της αποφάσισε να κάνει καισαρική τομή, κάτι που ήταν εξίσου μία δύσκολη κατάσταση, καθώς όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, μπήκε στο χειρουργείο με αιματοκρίτη 17, πράγμα απαγορευτικό για τέτοιες καταστάσεις, καθώς οι φυσιολογικές τιμές είναι πάνω από 40 για μία γυναίκα στην ηλικία της Ιωάννας. Ο Δημήτρης όμως επεσήμανε πως όλα πήγαν καλά στο τέλος και ότι τίποτα δεν συγκρίνεται με τη στιγμή που ακούς το κλάμα του μωρού.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επίσης παραδέχτηκε για ακόμα μία φορά πως είναι τρελαμένος με τον γιο του, στον οποίο, όπως και η Ιωάννα, είναι αφοσιωμένοι. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι περίμενε πώς και πώς τη στιγμή που ο γιος του θα τον… κατουρούσε, ενώ επεσήμανε πως αλλάζει συνέχεια πάνες στον μικρό, με την Ιωάννα Τούνη να επιβεβαιώνει ότι ο Δημήτρης είναι πολύ υποστηρικτικός και βοηθητικός σε όλα όσα έχουν να κάνουν με το παιδί τους.

Όσο για την απόφασή τους, πριν σαραντίσει ο μικρός να πάνε βόλτα στην εξοχή για να πάρουν καθαρό αέρα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είπε ότι τον ενδιαφέρει πώς αισθάνεται η μαμά του μωρού, που έχει ανάγκη να βγει λίγο εκτός σπιτιού και όχι αυτά που λέγονται ως παράδοση.

Δείτε το βίντεο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: