«Την άκουσε όλη η γειτονιά»: Τα ουρλιαχτά της κόρης της Ελένης Μενεγάκη, Μαρίνας, το δύσκολο βράδυ & η εξήγηση

January 20, 2023

«Την άκουσε όλη η γειτονιά»: Τα ουρλιαχτά της κόρης της Ελένης Μενεγάκη, Μαρίνας, το δύσκολο βράδυ & η εξήγησηΈναν νυχτερινό επισκέπτη είχαν Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος στο κρεβάτι τους και δεν είναι άλλος από τη μικρή τους κόρη, Μαρίνα.Η Μαρίνα Παντζοπούλου ξύπνησε από τις αστραπές και τις βροντές, κατατρόμαξε και πήγε στο κρεβάτι των γονιών της. Την αποκάλυψη έκανε η μαμά της στον αέρα της εκπομπής.

Η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε ότι η μικρή της κόρη φοβήθηκε τόσο πολύ από τα μπουμπουνητά που έτρεξε στο δωμάτιό της και την ξύπνησε.

Ενώ εκείνη δεν κατάλαβε τίποτα, γιατί κοιμάται βαριά.
 

Η κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου είναι οκτώ χρονών και πηγαίνει στη Δευτέρα Δημοτικού.

Της έκανε πρόταση χθες, παντρεύονται αύριο: Σε πελάγη ευτυχίας ο Θανασάκης του Ευτυχισμένοι Μαζί

Μενεγάκη

Η Μαρίνα Παντζοπούλου πηγαίνει στο Βρετανικό σχολείο στη Λυκόβρυση όπου εκεί είχε κάνει και τα μαθήματα του νηπιαγωγείου. Πρόκειται για αγγλόφωνο σχολείο και όλα τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά. Τα ελληνικά διδάσκονται ως ξένη γλώσσα.

Να σας θυμίσουμε ότι στο τέλος της Πρώτης τάξης, η Ελένη Μενεγάκη με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο, πήγε στο σχολείο προκειμένου να μάθει πώς τα πήγε η μικρή: «Πήγα με τον Μάκη στο σχολείο σήμερα για να ακούσουμε πώς τα πήγε η Μαρίνα όλη τη χρονιά, να μας δείξουν τι έκανε, τι έφτιαξε τη χρονιά που πέρασε… Την ώρα που πάω να μπω στην αίθουσα βλέπω ένα ζευγάρι να φορά μάσκα, κοιτάζω τον Μάκη και του λέω «μήπως πρέπει να είχαμε φέρει και εμείς μάσκα να φορέσουμε;» Σκέφτεσαι το παιδί μου πάει πια χωρίς μάσκα στο σχολείο, εγώ να πάω εκεί που θα μαζευτούν με μάσκα… προβληματιστήκαμε λίγο, αλλά κάναμε το σταυρό μας και… κάτσαμε! Δεν είδαμε άλλους να φοράνε, μόνο αυτό το ζευγάρι… με προβληματίζει!».

Το συγκεκριμένο σχολείο δίνει τη δυνατότητα στον μαθητή να μάθει άριστα την αγγλική γλώσσα και να φοιτήσει σε Βρετανικό πανεπιστήμιο.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η Μαρίνα Παντζοπούλου μεγαλώνει και μοιάζει όλο και περισσότερο στη μαμά της, Ελένη Μενεγάκη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: