Έκλαψαν και οι δικαστές: 25χρονος ορφανός και έκλεβε κυλικεία για να έχουν να φάνε με την φτωχή γιαγιά του

January 21, 2023

Έκλαψαν και οι δικαστές: 25χρονος ορφανός και έκλεβε κυλικεία για να έχουν να φάνε με την φτωχή γιαγιά τουΓροθιά στο στομάχι είναι η απολογία ενός 25χρονου ορφανού από τη Ρόδο που έκλεβε προκειμένου να συντηρήσει την φτωχή γιαγιά του.Μια υπόθεση που συγκίνησε εκτυλίχτηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, όταν στο εδώλιο κάθισε ένας 25χρονος σήμερα, που το 2018 είχε συλληφθεί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, για διαρρήξεις σε κυλικεία.

Από την τότε έρευνα των Αρχών διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός είχε διαρρήξει 15 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και κυλικεία σχολικών συγκροτημάτων στην πόλη της Ρόδου, από τα οποία αφαιρούσε τρόφιμα, αναψυκτικά και ό,τι λεφτά έβρισκε.

Την στιγμή της σύλληψής του, στο σακίδιό του βρέθηκαν ένα κατσαβίδι, ένα «γαλλικό κλειδί», ένα κοφτάκι, ένα σετ κατσαβιδιών, τρεις συσκευασίες τυριών, τρεις συσκευασίες αλλαντικών, δύο χυμοί κι ένα λουκέτο με κλειδί.

Άπορη η γιαγιά του 25χρονου άνεργου που έκλεβε

Στην απολογία του, ο 25χρονος υποστήριξε ότι μένει με την άπορη γιαγιά του σε σπίτι που τους έχει παραχωρήσει η Εκκλησία, ότι είναι άνεργος, ότι έχουν επιδεινωθεί τα ψυχολογικά προβλήματα από τη στιγμή που έχασε και τους δυο γονείς του και έφτασε στο σημείο να κάνει διαρρήξεις από απόγνωση λόγω των προβλημάτων επιβίωσης που είχε.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, προχώρησε σε διαρρήξεις για να έχουν να φάνε με τη γιαγιά του και για να πληρώσει το ρεύμα, ώστε να μην πεθάνει από το κρύο η γιαγιά του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: