Επικός καβγάς αστυνομικού με οδηγό για ένα πρόστιμο -Πιάστηκαν στα χέρια, του έπεσε το παντελόνι [βίντεο]

January 21, 2023

Επικός καβγάς αστυνομικού με οδηγό για ένα πρόστιμο -Πιάστηκαν στα χέρια, του έπεσε το παντελόνι [βίντεο]Επικός καβγάς αστυνομικού με οδηγό για ένα πρόστιμο -Πιάστηκαν στα χέρια, του έπεσε το παντελόνι [βίντεο]

 Eξαγριωμένος οδηγός ΙΧ πιάστηκε στα χέρια με υπάλληλο της Τροχαίας στη Νέα Υόρκη γιατί του έκοψε κλήση.

Η κάμερα κατέγραψε το απίστευτο περιστατικό στο Μπρούκλιν το Νοέμβριο του 2022, σύμφωνα με την Αστυνομία της Νέας Υόρκης.

Ο άνδρας πράκτορας έβαζε πρόστιμο για στάθμευση στο όχημα του υπόπτου όταν σημειώθηκε η αντιπαράθεση, δήλωσαν οι αστυνομικοί.

Το υλικό από τις κάμερες παρακολούθησης που παρείχε η Αστυνομία της Νέας Υόρκης δείχνει τον άνδρα, ο οποίος δεν ήταν στο αυτοκίνητό του εκείνη τη στιγμή, να έχει τα χέρια του απλωμένα με δυσπιστία προτού πλησιάσει τον πράκτορα στο πεζοδρόμιο και φτάσει εκατοστά από το πρόσωπό του.

Ο πράκτορας φαίνεται να κουνάει το κεφάλι του στον αυτοκινητιστή, καθώς οι δύο τους φαίνεται να φωνάζουν ο ένας στον άλλον.

Στιγμές αργότερα ο άνδρας πετάει το καπέλο του υπαλλήλου της Τροχαίας και οι δυο τους πιάνονται στα χέρι, διαμορφώνοντας ένας σκηνικό για γέλια στις γειτονιές του Μπρούκλιν.

Καθώς οι δύο τους τσακώνονται, ο αυτοκινητιστής αρπάζει τον αστυνομικό από τον γιακά και τον σπρώχνει πίσω προς το καπό ενός σταθμευμένου αυτοκινήτου, ενώ το παντελόνι του πέφτει κάτω, όπως δείχνει το βίντεο.

Ο καβγάς του υπαλλήλου της Τροχαίας με τον οδηγό

Πηγή:iefimerida

Διαβάστε επίσης: