Ευρυδίκη για Τριαντάφυλλο: «Είναι ένα παιδάκι, μακάρι να μπορούσαν να είναι κι άλλοι ψευτοφουσκωτούληδες» (vid)

January 21, 2023
«Ο Τριαντάφυλλος το 2017 με έβριζε στο twitter και μετά μου ζητούσε συγγνώμη», λέει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Στην εκπομπή «Γεια σου» και τον έδωσε συνέντευξη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, λίγη ώρα μετά την άφιξή της στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και την αποχώρηση από το Survivor.«Δεν έφαγα τίποτα στην πτήση της επιστροφής, έχει κλείσει το στομάχι μου. Το πρώτο πρόσωπο που πήρα τηλέφωνο μόλις μού έδωσαν το κινητό μου ήταν η αδερφή μου. Σοκαρίστηκα όταν άκουσα ότι αποχωρώ. Δεν ξέρω τι συνέβη, δεν ήταν η ώρα μου να φύγω, στο αεροπλάνο μού έλεγαν ότι είναι άδικο. Δεν ένιωθα ότι είμαι στο Survivor, ήταν σαν να το βλέπω απ’ έξω, έλεγα στον εαυτό μου “τι κάνεις εδώ;”», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε στη συνέχεια: «Ο Κωνσταντίνος είναι αρκετά δυνατός, πιστεύω ότι θα κερδίσει, τον στηρίζω. Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα παιδάκι, λέει κάτι και μετά το μετανιώνει. Το 2017 με έβριζε στο twitter και μετά μου ζητούσε συγγνώμη. Ο Κωνσταντίνος δεν είναι ψευτοφουσκωτούλης. Μακάρι να μπορούσαν να είναι κι άλλοι έτσι ψευτοφουσκωτούληδες».

Κλείνοντας, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανέφερε: «Δεν νιώθω την ανάγκη να απαντήσω τίποτα για τα προσωπικά μου με τον Κωνσταντίνο, δεν θέλω να πω κάτι».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: