Δεν άντεξε και «λύγισε» στον αέρα: Ράκος ο Γρηγόρης Γκουντάρας, η συγκίνηση για τη μητέρα του

January 25, 2023

Δεν άντεξε και «λύγισε» στον αέρα: Ράκος ο Γρηγόρης Γκουντάρας, η συγκίνηση για τη μητέρα του


Διαφ.

Φανερά συγκινημένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας, στην εκπομπή Super Κατερίνα στον Alpha, την Τετάρτη, μετά από μία πολύ ξεχωριστή συνέντευξη.Αφορμή στάθηκε η εξομολόγηση που έκανε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ο υποψήφιος του MasterChef, Γιώργος Λουκάς για την περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του.
«Έχω περάσει πολλές δυσκολίες στην ζωή μου. Ειδικά πριν από 15 χρόνια, όταν ήμουν 15 ετών, απέκτησα όγκο στον εγκέφαλο, στο νεύρο του ματιού μου και πάλευα δύο χρόνια και νίκησα τον καρκίνο. Η ζωή πάντα προχωρά θετικά και δυναμικά» ανέφερε μια μέρα νωρίτερα ο Γιώργος, για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, στο επεισόδιο του MasterChef που προβλήθηκε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Έτσι, όταν ο νεαρός υποψήφιος που δεν προχώρησε στο ριάλιτι μαγειρικής μπήκε σε περισσότερες λεπτομέρειες στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha, ο Γρηγόρης Γκουντάρας δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη συναισθηματική του φόρτιση. «Μπορεί, Γιώργο, να μην πήρες την ποδιά αλλά είσαι ένας πραγματικός νικητής της ζωής. Ακούγωντας την ιστορία σου, μπορεί πολλοί να έχουμε ζήσει αντίστοιχες ιστορίες. Ο Γρηγόρης, ας πούμε, μου είπε… Το λέω Γρηγόρη μου; Ή όχι, συγγνώμη, συγκινείται» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Κλαίει ασταμάτητα»: Μαμά σε απόγνωση η Ιωάννα Τούνη, η νέα ανάρτηση για τις δυσκολίες της μητρότητας

«Εμένα ο πατέρας μου έφυγε από αυτό» τόνισε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης για να συμπληρώσει η παρουσιάστρια του Alpha, «και η μητέρα του Γρηγόρη. Πω πω, έλα. Συγγνώμη τώρα. Απλά επειδή το ανέφερε. Δηλαδή είναι μια πολύ δύσκολη μορφή επιθετικού καρκίνου που πολύ δύσκολα μπορεί κάποιος να… δεν περνάμε τέτοια μηνύματα, είσαι ήρωας».

«Συγγνώμη, συγγνώμη» ζήτησε, εκ νέου, η Κατερίνα Καινούργιου στον συνεργάτη της, αφού ο Γρηγόρης Γκουντάρας δεν μπορούσε να εκφράσει λέξη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: