«Δεν είναι δικό μου παιδί…»: Η Ελένη Μενεγάκη ξεκαθαρίζει για την υποτιθέμενη κόρη της… Λάουρα, που της χρεώνουν

January 25, 2023

«Δεν είναι δικό μου παιδί…»: Η Ελένη Μενεγάκη ξεκαθαρίζει για την υποτιθέμενη κόρη της… Λάουρα, που της χρεώνουν


Διαφ.

Έσπασε τη σιωπή της η Ελένη Μενεγάκη σχετικά με το δημοσίευμα γνωστού περιοδικού που της χρεώνει μία κόρη που δεν είναι δική της.Για το μπέρδεμα που δημιουργήθηκε με γνωστό περιοδικό, που αφορά στην κόρη της μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης 25/1 η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της.

Όπως θα δεις, στο εξώφυλλο του «ΕΓΩ» φιγουράρει μία φωτογραφία που –σύμφωνα με το περιοδικό- είναι η μεγαλύτερη κόρη της παρουσιάστριας, η Λάουρα, κάτι όμως που δεν ισχύει.

«Κάποια μάνα πρέπει να είναι πολύ στενοχωρημένη. Κάποια μάνα κλαίει την κόρη της, γιατί την έχουν κάνει κόρη μου. Τι εννοώ; Από την ημέρα που σας είπα ότι η κόρη μου, η Λάουρα, έχει γενέθλια, βλέπω στο internet μία φωτογραφία ενός κοριτσιού –να ‘σαι καλά κορίτσι μου, όποια και να είσαι. Αυτό το κορίτσι λοιπόν μου χρεώνεται ως Λάουρα», εξήγησε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.
 

Στο MasterChef ο αδερφός του Βαλάντη: Μαγείρεψε, εντυπωσίασε τους κριτές και μπήκε στο σπίτι

«Σήμερα λοιπόν, αυτό το αγαπημένο περιοδικό με έχει και στο εξώφυλλο, αλλά δεν είναι το παιδί μου! Μία μάνα κλαίει! Γιατί το έδωσαν αυτό στη Μενεγάκη; Δεν της φτάνουν οι τρεις κόρες και θέλει και μία τέταρτη; Δεν είναι δικιά μου αυτή. Υπέροχο κοριτσάκι αλλά δεν είναι το δικό μου», πρόσθεσε η Ελένη Μενεγάκη ξεκαθαρίζοντας το μπέρδεμα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η κοπέλα στη φωτογραφία είναι η εντυπωσιακή Φένια, με την οποία ο αδελφός της παρουσιάστριας, Θοδωρής Μισόκαλος, διατηρούσε σχέση στο παρελθόν.

Δείτε τις φωτογραφίες

Ελένη Μενεγάκη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: